• دوشنبه / ۱۹ مهر ۱۳۹۵ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 95071911622
  • منبع : نمایندگی کرمان

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان:

30 درصد تصادفات کرمان مربوط به راه‌های روستایی است

30 درصد تصادفات کرمان مربوط به راه‌های روستایی است

ایسنا/کرمان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان گفت: 30 درصد از تصادفات استان مربوط به راههای روستایی می شود که دارای همان ویژگی های 30 سال پیش هستند.

به گزارش ایسنا، خداداد مقبلی در آئین تودیع و معارفه مدیران سابق و جدید حمل و نقل استان کرمان اظهارکرد: هنوز مشکلات زیادی در حوزه حمل و نقل وجود دارد و تصادفات در استان کرمان بحث مهمی است، اصلی‌ترین مساله‌ای که باید پیگیری شود ارتقای فرهنگ ترافیکی است که هزینه و کار زیادی دارد و تقاضا می شود در این زمینه همه ما را یاری کنید.

مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان کرمان یادآور شد: در استان فارس کارگروهی تشکیل دادیم تا جهت آموزش فرهنگ ترافیکی به ویژه در شهرها و روستاهای حاشیه جاده‌ها، کار آموزش در این استان آغاز شود و از آنجا که این مساله عامل مهمی در تصادفات است امیدواریم مقوله آموزش در استان کرمان هم پیگیری شود.

وی یادآور شد: عامل دوم جاده های استان است که باید در جهت بهسازی و رفع نقاط حادثه خیز منابع اعتباری تامین شود، 30 درصد از تصادفات استان مربوط به راه های روستایی می شود که دارای همان استانداردهای 30 سال پیش هستند در حالیکه این روستاها به بخش تبدیل شده اند. مجموع این راه ها حدود 600 کیلومتر می شود که در راستای کاهش تصادفات باید اصلاح شوند.

مقبلی افزود: خیلی از راه های فرعی ترافیکی بالای 5000 وسیله نقلیه دارند و 1100 کیلومتر از راه های استان نیاز به ارتقای مشخصات دارند و این مهم با اختصاص اعتبارات محقق می شود، 120 نقطه پرحادثه هنوز در استان کرمان باقی مانده که این نقاط تاثیر زیادی در ایجاد تصادفات دارند و بنا داریم طی دو تا سه سال آینده اینها را اصلاح و در راستای کاهش تصادفات و تلفات جاده ای تلاش کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه راه های اصلی حدود 1900 کیلومتر راه شریانی داریم که نیاز به روکش آسفالت دارند ضمن اینکه مباحث ایمن سازی هم بسیار حائز اهمیت است که امیدوارم بتوانم در زمینه ارتقا و بهسازی حمل و نقل استان تلاش کرده و گام های موثری بردارم.

مقبلی بیان کرد: ادغام در حوزه وزارت راه و شهرسازی را به فعال نیک می گیرم هرچند وظیفه ای که امروز بر عهده من گذاشته شده است سنگین خواهد بود که از خداوند می خواهم بتوانم در راستای وظیفه سازمانی خود در حوزه استان کرمان، ارتقای شبکه حمل و نقل و ایمن سازی این شبکه توفیق داشته باشم.

وی ادامه داد: نقش حمل و نقل در چرخه اقتصادی کشور بی بدیل ادست و استان کرمان هم به واسطه حلقه واسط بین هسته مرکزی کشور و بنادر جنوبی و همچنین قرار گرفتن در کریدور شمال-جنوب و شرق-غرب اهمیت بسزایی در چرخه اقتصادی استان و کشور دارد. 90 درصد حمل و نقل کشور جاده‌ای است و به واسطه موقعیت جغرافیایی استان، عمده ترافیک بنادر عمدتا از محورهای شریانی استان کرمان عبور می کند.

مدیرکل سابق حمل و نقل استان کرمان نیز گفت: سال 90 که کار را شروع کردیم در کل استان 9 مجتمع خدمات رفاهی بین راهی فعال بود و اکنون این تعداد به 25 مجتمع رسیده است.


مسعودجمیلی کرمانی در آئین تودیع و معارفه مدیران سابق و جدید حمل ونقل استان کرمان اظهار کرد: در موضوع سرعت که موجب وقوع تصادفات و تلفات می‌شد نخستین سامانه برای کنترل سرعت را در محور کرمان - ماهان امتحان کردیم و براساس نتایج خوبی که گرفتیم نه تنها 500 کلیومتر از راه های استان را مجهز کردیم بلکه ایده‌ای برای همه راه‌های کشوری شد. هدف بعدی ثبات و آرامش در حمل و نقل استان بود که با فراز و نشیب هایی که طی کردیم تا حد زیادی با همکاری همه توانستیم به این مهم دست یابیم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha