• یکشنبه / ۲۱ آذر ۱۳۹۵ / ۱۷:۱۱
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 95092112905
  • خبرنگار : 71573

«چیزی به تابستان نمانده» رونمایی می‌شود

«چیزی به تابستان نمانده» رونمایی می‌شود

کتاب «چیزی به تابستان نمانده» از بهاران بنی‌احمدی با حضور سوسن شریعتی رونمایی می‌شود.

به گزارش ایسنا، نخستین رمان بهاران بنی‌احمدی با عنوان «چیزی به تابستان نمانده» ٢٣ آذرماه از ساعت ١٨ تا ٢٠ در شهر کتاب پاسداران، واقع در بوستان دوم، پلاک ٩ رونمایی خواهد شد.

در این مراسم، سوسن شریعتی - پژوهشگر -، محسن آزرم - منتقد سینما و نویسنده - و همچنین شرمین نادری - نویسنده و روزنامه‌نگار - درباره رمان بنی‌احمدی سخن خواهند گفت. سپس بهاران بنی‌احمدی رمانش را برای علاقه‌مندان امضا خواهد کرد.

بهاران بنی‌احمدی متولد سال ١٣٦٣ در تهران، نویسنده و بازیگر است که مدرک فوق لیسانس تئاتر و فلسفه از فرانسه دارد. اولین رمان او داستان دو زن را در دهه‌های ٥٠ تا ٩٠ روایت می‌کند. قهرمان داستان زنی میان‌سال است که در انتظار معجزه‌ای برای تغییر زندگی‌اش است و در غیاب فرزندش با وجوهی از شخصیت فرزندش مواجه می‌شود که برایش تازه است. داستان روایت تحولات اجتماعی و تاثیرش بر زندگی این دو زن و حتی برعکس است. «چیزی به تابستان نمانده» را نشر چشمه راهی بازار کتاب کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha