• چهارشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 95110604089
  • منبع : خانه کتاب

«روضه نوح» نقد می‌شود

«روضه نوح» نقد می‌شود

رمان «روضه نوح» نوشته حسن محمودی جمعه (هشتم بهمن‌ماه) در مجمع ناشران قم نقد می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی خانه کتاب، نشست نقد و بررسی رمان «روضه نوح»  با حضور مجید محبوبی و بهروز انوار  برگزار می‌شود.

رمان«روضه نوح» از مجموعه کتاب‌های ادبیات داستانی جنگ است. نوح شخصیت اول داستان پسر نوجوانی است که رتبه اول کنکور را کسب کرده، اما ناگهان به جبهه می‌رود و حوادثی شگفت برای او پیش می‌آید و سرانجام به شهادت می‌رسد. این رمان با ریتمی شتاب‌زده با 216 صفحه جلوه‌ای از هدف نویسنده در به تصویر کشیدن و انتقال فضای آن زمان جنگ است.

نقد و بررسی رمان «روضه نوح» ساعت 18 روز جمعه در سرای ناشران به نشانی قم، بلوار  معلم، مجمع ناشران، طبقه سوم برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha