• دوشنبه / ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 95121610131
  • منبع : بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان

شعرخوانی مهمانان خارجی شعر فجر در نیشابور

شعرخوانی مهمانان خارجی شعر فجر در نیشابور

مهمانان خارجی دعوت شده به اختتامیه یازدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر امروز به نیشابور می‌روند تا در محفل شعرخوانی این شهر فرهنگ‌خیز حضور یابند.

به گزارش ایسنا بر اساس خبر رسیده، شاعران فارسی‌زبانی همچون آنا برزینا از روسیه، مریم عطار از عراق، پروفسور ناجی توماک از ترکیه، احمد شهریار از پاکستان، اکبرزاده مشیر، میرعلی خان سلیم‌اف، فخرالدین قربان‌اف و گلناز طاهریان از کشور تاجیکستان، و سیدسکندر حسینی، محمدسرور مولایی، محمدحسین فیاض، زهرا حسین‌زاده، سیده تکتم حسینی، حمید مبشر، محمدمحسن سعیدی و سیدحکیم بینش از افغانستان که برای حضور در مراسم اختتامیه جشنواره شعر فجر به مشهد رفته‌اند، طی سفری یک‌روزه به نیشابور می‌روند تا علاوه بر بازدید از آرامگاه خیام و عطار، در محفل شعرخوانی با شاعران نیشابوری شرکت کنند.
این شاعران در آغاز ورود به شهر نیشابور به قدمگاه حضرت رضا (ع) می‌روند و ساعت ۱۱ تا ۱۵ امروز (۱۶ اسفندماه) از آرامگاه شیخ عطار و خیام بازدید کرده و گشتی در شهر نیشابور می‌زنند، سپس در ساعت ۱۵ تا ۱۷ در محفل شعرخوانی این شهر شرکت می‌کنند.
اختتامیه یازدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر شامگاه چهارشنبه ۱۸ اسفندماه از ساعت ۱۸:۳۰ در تالار نور مشهد برگزار می‌شود و برگزیدگان بخش‌های سه‌گانه ایران و بخش ویژه افغانستان معرفی می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha