• سه‌شنبه / ۸ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۹:۰۴
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96010802163
  • منبع : نمایندگی کرمان

سه شهید مدافع حرم وارد کرمان شد

سه شهید مدافع حرم وارد کرمان شد

سه شهید از شهدای مدافع حرم با استقبال مسوولان استان کرمان و خانواده شهدا وارد این استان شدند.

به گزارش ایسنا، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان در جمع خبرنگاران گفت: این شهیدان از تیپ فاطمیون هستند.

محمدرضا حسنی سعدی بیان کرد: شهید محمد حسین حیدری ۳۵ ساله یکی از شهدای مدافع حرم است که در حلب به شهات رسید و فردا (چهارشنبه) در بردسیر تشییع می‌شود.

وی ادامه داد: دومین شهید از شهدای مدافع حرم روح‌الله حسینی ۲۶ ساله است که در حلب به شهادت رسیده و روز چهارشنبه در بردسیر تشییع می شود.

حسنی سعدی اظهار کرد: حسین رحمانی ۲۰ ساله نیز یکی دیگر از شهدای مدافع حرم است که در حلب به شهادت رسیده است و این شهید نیز روز جمعه در رفسنجان تشییع می‌شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان تصریح کرد: این شهیدان براساس آزمایش DNA  شناسایی شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha