• سه‌شنبه / ۲۲ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 96012208690
  • خبرنگار : 71454

برندگان جوایز پولیتزر ۲۰۱۷ معرفی شدند

برندگان جوایز پولیتزر ۲۰۱۷ معرفی شدند

رمان «راه آهن زیرمینی» موفق به کسب جایزه پولیتزر سال ۲۰۱۷ در بخش ادبیات داستانی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، برندگان بخش‌های مختلف جوایز «پولیتزر» در حالی در دانشگاه کلمبیا معرفی شدند که در بخش ادبیات داستانی رمان «راه‌آهن زیرمینی» نوشته «کولسون وایت‌هد» موفق به کسب جایزه شد.

این رمان پیش از این موفق به کسب چندین جایزه از جمله جایزه کتاب ملی آمریکا شده است و داستان آن درباره زن جوانی است که به وسیله سیستم راه‌آهن خیالی از نظامن برده‌داری در آمریکا فرار می‌کند.

هیات داوران جوایز «پولیتزر» در بیانیه‌ای اعلام کردند رمان نوشته «کولسون وایت‌هد» به سبب تلفیق هوشمندانه واقع‌گرایی و تمثیل که خشونت برده‌داری و درام فرار را در داستانی برای جامعه معاصر آمریکا آمیخته است، جایزه بخش ادبیات داستانی جوایز «پولیتزر» را دریافت می‌کند.

«بری جنکینز» کارگردان فیلم برنده اسکار «مهتاب» نیز مشغول ساخت یک مینی‌سریال با اقتباس از این رمان برای کمپانی آمازون است.

اما در بخش نمایش‌نامه این جایزه ادبی «لین ناتیج» برای نمایش‌نامه «عَرق»  برای دومین بار موفق به کسب جایزه پولیتزر شد و جایزه بخش ادبیات غیرداستانی نیز «متئو دزموند» برای کتاب «اخراج: فقر و منفعت در شهر آمرکایی» به عنوان برنده شناخته شد.

کتاب «بازگشت: پدران و پسران» هشام مطر جایزه «پولیتزر» سال ۲۰۱۷ را در بخش بیوگرافی از آن خود کرد. کتاب پرفروش «وقتی نفس هوا می‌شود» نوشته «پول کالانیتی» نویسنده درگذشته هندی - آمریکایی نیز در این بخش دوم شد.

همچنین جایزه بخش شعر این جایزه ادبی به «تیهیمبا جس» برای کتاب «در هم‌ریخته» رسید.

«پولیتزر» مجموعه جوایزی در حوزه‌های روزنامه‌نگاری، ادبیات و موسیقی است که از معتبرترین جوایز دنیا به حساب می‌آید. این جایزه از سال ۱۹۱۷ به صورت سالانه با نظارت دانشگاه کلمبیا به روزنامه‌نگاران و نویسندگان، شاعران و موسیقی‌دانان اعطا می‌شود. جایزه «پولیتزر» به ‌نام بنیان‌گذار آن «جوزف پولیتزر» روزنامه‌نگار مجاری‌تبار آمریکایی قرن نوزدهمی نام‌گذاری شده‌ است. برندگان جوایز «پولیتزر» مبلغی ۱۰ هزار دلاری دریافت می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۱-۲۳ ۰۸:۵۲

سلام. به نظرم در بخش بیوگرافی اسم کتاب رو نادرست نوشتین/ خبر شما با بقیه فرق داره