• یکشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۶:۵۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 96022415540
  • منبع : نمایندگی قم

عضو خبرگان رهبری: جامعه امام مهدی(عج) جامعه افترا و تهمت به یکدیگر نیست

عضو خبرگان رهبری: جامعه امام مهدی(عج) جامعه افترا و تهمت به یکدیگر نیست

ایسنا/قم عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که جامعه امام مهدی(عج) جامعه افترا و تهمت به یکدیگر نیست، گفت: نباید دیگران در صدق از ما جلوتر باشند البته هر کجا صدق باشد خوب است ولی ما باید از دیگران جلوتر باشیم.

 به گزارش ایسنا، وی روز یکشنبه در جمع مسلمانان مقیم در اسپانیا در موسسه آل البیت(ع) و جشن نیمه شعبان در این کشور خاطرنشان کرد: انتظار در منطق دین، نقطه ای کانونی، جوشنده و دارای ابعاد اجتماعی است.


وی ادامه داد: انتظار در منطق دینی یک حالت صوری و ادعایی نیست، بلکه نقطه ای کانونی است که از آن به صورت تصاعدی نشاط، حرکت، درستی، اخلاق، پاکی، زیبایی، خوبی و نظم می جوشد و از سطوح فردی عبور می کند و به سطوح اجتماعی جامعه انتقال می یابد. انتظار، دارای نمودها و شاخه های متنوع و متعددی از جمله انتظار اجتماعی، اخلاقی، تهذیبی، احساسی و سیاسی است.


وی با بیان این که انتظار حقیقی حالتی است که به سرعت به سطوح اجتماعی ارتقا وانتقال پیدا می کند، گفت: انتظار در صورت پا نهادن به سطوح اجتماعی به سمت هم سنخ سازی خصوصیات جامعه فعلی با خصوصیات جامعه مهدوی به پیش می رود و دست کم گرایش به سه خصوصیت وحدت اجتماعی، عدل اجتماعی و صدق اجتماعی را شکل می‌دهد.


مبلغی خاطرنشان کرد: انتظار از آن جهت، گرایش به وحدت اجتماعی را در جامعه مستقر می‌سازد که جامعه بالغ منتظر نمی تواند خود را با امامی که جامع الکلمة و مؤلف الشمل است هماهنگ نکند و به سمت تفرقه به پیش برود.


وی افزود: امام مهدی(عج) وقتی می‌آید دنبال تفرقه نیست بلکه به دنبال گرد آوردن، اجتماع، اتفاق و جمع کلمه است. امروز ضروری است ما برای ایجاد 2 نوع وحدت اساسی تلاش کنیم، که اگر نکنیم انتظار حقیقی امام مهدی(عج) را نمی کشیم و در خط آن حضرت نیستیم بلکه در آن مسیری حرکت می کنیم که به غیبت انجامیده و یا آن را طولانی کرده است.


عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: این 2 وحدت شامل وحدت شیعه، شیعه و دیگری وحدت شیعه و سنی است، اگر شیعه امروز فیمابین خود اختلاف داشته باشد نمی تواند محاسن اهل بیت(ع) را در خود، رفتار و نگاه خود منعکس کند.


مبلغی در ارتباط با وحدت با اهل سنت گفت: ما موظفیم که تلاش کنیم امت شکل گیرد. انتظار از آن جهت به گرایش به عدل اجتماعی می انجامد که جامعه بالغ منتظر نمی تواند مسیر و محتوای حرکت خود را با امامی که هدف اعلای او بسط عدل است هماهنگ نکند و خدای نخواسته به ظلم اجتماعی روی آورد.


وی افزود: گرایش به عدل اجتماعی به معنای ظلم ناپذیری در همه سطوح از جمله سطح بین المللی است. گرایش جامعه منتظر به صدق اجتماعی از آن جهت است که تجلی هماهنگی این جامعه با امامی که بازکننده رشته های دروغ و افترا است، رویکرد به صدق اجتماعی است.


عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که جامعه امام مهدی(عج) جامعه افترا و تهمت به یکدیگر نیست، گفت: نباید دیگران در صدق از ما جلوتر باشند البته هر کجا صدق باشد خوب است ولی ما باید از دیگران جلوتر باشیم.


مبلغی با اشاره به این که امام مهدی(عج) برای استقرار اخلاق مثل پیامبر(ص) قیام می کند گفت: اگر جامعه، حقیقت انتظار را در خود تجربه کند به اخلاقی ترین جامعه بدل می شود.


وی افزود: امروز لازم ترین کار این است که ما خود را اخلاقی ترین ملت نشان بدهیم، ما می توانیم با اخلاق، فضاهای تبلیغات جهانی را تسخیر، افکار عمومی را به خود متوجه و توطئه های علیه امت را خنثی و نسل های جدید را به سمت اسلام جذب کنیم.


وی تاکید کرد: بی اعتنایی به اخلاق حذف دین در جامعه را در پی دارد.


عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: در این روزگاران اگر ما از انقلاب اسلامی حسن استفاده را ببریم، می توانیم امواجی از اخلاق، انسانیت و مبارزه با ستم را شکل دهیم و در جهان درخششی بیشتر و ظهوری بهتر را احراز کنیم.


مبلغی در مورد انتخابات ریاست جمهوری و ضمن دعوت از ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حضور در این صحنه گفت: امید است این انتخابات به صورت هرچه اخلاقی تر و باشکوه تر برگزار شود تا برگ دیگری از افتخارات انقلاب را محقق کنیم.


آیت الله مبلغی برای سخنرانی در جمع مسلمانان اسپانیا به این کشور سفر کرده و هم اکنون در این کشور به سر می برد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha