• شنبه / ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96052816985
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

پیکرهای 15 شهید گمنام در سیستان و بلوچستان تشییع می‌شوند

پیکرهای 15 شهید گمنام در سیستان و بلوچستان تشییع می‌شوند

نماینده کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح در سیستان و بلوچستان گفت: همزمان با سالروز شهادت امام جواد(ع)، پیکر مطهر۱۵ شهید گمنام دوران دفاع مقدس ،بر دستان مردم شهید پرور استان تشییع خواهد شد.

سرهنگ دهقان در گفت‌وگو با ایسنا توضیح داد: این شهدا از سی‌ام مرداد ماه  به مدت سه روز در  شهرستان‌های بنجار، قرقری، زاهدان، خاش و دلگان، تشییع و خاکسپاری خواهند شد. مراسم استقبال از پیکرهای این شهدای عزیز ، ساعت ۸ صبح روز یکشنبه ، ۲۹ مرداد ماه در فرودگاه زاهدان برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: شهدا حق بسیاری بر گردن ملت دارند و همه وظیفه داریم که از آرمان‌ها و دستاوردهای شهدا به نحو شایسته پاسداری کنیم و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، ایثارگری‌های آنها به نسل جدید منتقل شود.

دهقان با اشاره به نقش ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه راهبردی برای مقابله با تهدیدات نرم دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رویکردی ضروری است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha