• یکشنبه / ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۹:۵۳
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 96062615095
  • منبع : روابط عمومی برنامه

اعلام برنامه‌ها برای روستای کلپورگان بعد از ثبت جهانی

اعلام برنامه‌ها برای روستای کلپورگان بعد از ثبت جهانی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان بعد از ثبت جهانی روستای کلپورگان، گفت: به‌زودی تور ملی سفالگران ایران را در استان و منطقه کلپورگان و همچنین یک نمایشگاه تخصصی و سمپوزیوم سفال را در چابهار برگزار می‌کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، کامبیز مشتاق گوهری درباره برنامه‌هایی که برای توسعه روستای کلپورگان در دستور کار است، اظهار کرد: ارتقای کارگاه سفال کلپورگان به یک مجتمع پژوهشی سفال و سرامیک، ایجاد مراکز فروش سفال در روستای کلپورگان، ایجاد مراکز و کمپینگ‌های اقامتی برای گردشگرانی که قصد دیدن این روستا را دارند، جزو برنامه‌های کوتاه‌مدت است.

او بیان کرد: روستای کلپورگان در شهرستان سراوان به‌عنوان سومین اثر استان سیستان و بلوچستان در دولت تدبیر و امید، در شورای جهانی صنایع دستی ثبت جهانی شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: با جهانی شدن روستای کلپورگان، توجه صنعتگران و گردشگران داخلی و خارجی و نیز مسوولان به این روستا جلب شده و این مسئله موجب پیشرفت بیشتر روستا می‌شود.

وی ادامه داد: سفال کلپورگان قدمت هفت‌هزار ساله دارد. کلپورگان در سیستان و بلوچستان، اولین روستایی است که در فهرست شورای جهانی صنایع دستی ثبت جهانی شد. جشن ویژه جهانی شدن روستای کلپورگان نیز با حضور رییس سازمان و استاندار سیستان و بلوچستان در روستای کلپورگان یا شهرستان سراوان برگزار خواهد شد.

گوهری با اشاره به بسته‌بندی سفال کلپورگان، گفت: یکی از اقدامات مهمی که قرار است، انجام شود، بسته‌بندی و طراحی محصول سفال کلپورگان است که هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی، سبب ارتقای این محصول می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان به هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی در استان اشاره و اظهار کرد: با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی استان در بحث اقامت، ارتباطات، زیرساخت‌های اینترنتی و ... باید در سطحی باشیم که این روستا به یک برند جهانی تبدیل شود.

او افزود: با فروشگاه‌های مهم عرضه صنایع دستی در تهران هماهنگ کرده‌ایم تا با طراحی محصول مناسب، حصیر، گلیم بلوچ و فرش سیستان در مراکز عمده هنرهای صنایع دستی مدرن در مرکز و برای صادرات عرضه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha