• چهارشنبه / ۵ مهر ۱۳۹۶ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 96070503311
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطرح کرد:

کمبود 3000 تخت بیمارستانی در مشهد

کمبود 3000 تخت بیمارستانی در مشهد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مشهد همچنان با کمبود 3000 تخت بیمارستانی مواجه است.

به گزارش ایسنا، شاپور بدیعی امروز در گردهمایی توجیهی اعتباربخشی بیمارستان‌های قطب 9 کشور که با حضور مدیران این بیمارستان‌ها در بیمارستان فوق‌تخصصی اکبر برگزار شد، اظهار کرد: اگر بتوانیم کیفیت خدمات را افزایش دهیم شاید بتوانیم خلا کمی در زمینه کبود تخت‌ها  را پوشش دهیم. هدف ما این است که تمام تخت‌های بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی قطب 9 کشور و به ویژه مشهد را به بهترین بهره‌وری برسانیم.

وی ادامه داد: مشهد شامل تنها مجاورین نمی‌شود زائرین و اتباعی که در این شهر وجود دارند بالغ بر 750 هزار نفر می‌شوند،آنها هم نیازمند ارایه خدمات سلامت هستند

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: سرمایه‌گذاری از طریق بخش خصوصی و حتی سرمایه‌گذارانی که وزارت بهداشت مشخص کرده است به برنامه‌ریزی در مورد پیگیری ساخت تخت‌هایی که مشهد کم دارد پرداخته می‌شود. در چند ماه آینده برنامه‌های جدیدی در مورد کارهای ساختمانی در حوزه سلامت به ویژه بهداشت و درمان اعلام خواهیم کرد.

بدیعی با بیان اینکه «با افزایش یکسری فضاهای درمانی که در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ایجادشد، توانستیم ارایه خدمات در بحث کمی را افزایش دهیم»، عنوان کرد: بیمارستان کودکان اکبر در حال تبدیل شدن به یک مرکز تخصصی و فوق‌تخصصی بزرگ در شرق کشور است، همچنین بیمارستان امام رضا(ع) 2 را افتتاح کردیم. در هشت ماه گذشته هفت بیمارستان در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد افتتاح شده یک بیمارستان دیگر هم در 17 ربیع الاول افتتاح خواهد شد که با افتتاح آن از نظر نظام دانشگاه علوم پزشکی تعداد بیمارستان‌های ما کامل می‌شود و از حالا به بعد باید به ارایه کیفی خدمات بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: مردم نیازمند این هستند که خدمات ارایه شده به آنها کیفیت لازم را هم داشته باشند به همین منظور سال‌ها است که درکشور سنجه‌های اعتباربخشی را تعریف کرده‌ایم، آنها استانداردهایی هستند که فعالیت‌های بیمارستان‌ها را از نظر کیفی می‌سنجند و سالی یک بار در کل بیمارستان‌ها انجام می‌شود.

وی گفت: در تمام دنیا منابع محدود هستند بنابراین باید براساس سنجه‌هایی اولویت‌های خود را مشخص کنیم و برنامه‌ریزی کنیم تا سال‌های آینده به آنها برسیم. اعتبار بخشی در بیمارستان های قطب 9 نشان می دهد این حرکت روبه رشد در سالهای اخیر ادامه داشته است.

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: خوشبختانه وضعیت اعتبار سنجی قطب 9 بسیار خوب است. ارزیابی‌ها نشان می‌دهد نه تنها در بحث کمیت رشد خوبی داشته‌ بلکه در بخش کیفیت هم توانسته به استانداردهای بین‌المللی نزدیک شود.

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خطاب به مدیران بیمارستان‌های قطب 9 کشور گفت: بیمارستان دانشگاهی و غیر دانشگاهی نداریم همه ما بار درمان قطب 9 کشور را به دوش می‌کشیم. باید زمینه را فراهم کنیم تا مردم به خوبی از خدمات برخوردار شوند.

وی با بیان اینکه «خبرهای خوبی برای بخش خصوصی و نظام ارجاع خواهیم داشت»، خاطرنشان کرد: برای اولین بار  مشارکت بخش دانشگاهی و غیر دانشگاهی در نظام ارجاع الکترونیک برگزار خواهد شد که حرکت روبه جلویی برای تمام بیمارستان‌ها است.

بدیعی با اشاره به اینکه «طرح تحول نظام سلامت که اجرای آن در دولت یازدهم آغاز شده در دوره جدید یک سری جهت‌گیری‌های خاص دارد»، تصریح کرد: خوشبختانه وزیر بهداشت برای چهار سال آینده برنامه‌ریزی جامعی دارند و با این برنامه‌ریزی جامع و تجدید نظری که در برخی از بخش‌ها انجام خواهد شد آینده امیدوارتری از گذشته خواهیم داشت، با توجه به حرکت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها این نوید را می دهم که نه تنها کمیت خدمات را افزایش خواهیم داد بلکه شاهد کیفیت خوب خدمات خواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha