• دوشنبه / ۲۲ آبان ۱۳۹۶ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96082212505
  • خبرنگار : 71062

تاکید کارگروه رسانه موزه انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس بر فعالیت بیشتر در فضای مجازی

تاکید کارگروه رسانه موزه انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس بر فعالیت بیشتر در فضای مجازی

در کارگروه رسانه موزه انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس بر تعامل بیشتر موزه با رسانه‌ها و حضور گسترده‌تر در فضای مجازی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در مجموعه برای رسانه‌ای شدن بیشتر موزه وآشنایی مردم با اندیشه‌های انقلاب اسلامی و ارزشهای دفاع مقدس تاکید شد.

به گزارش ایسنا، نخستین کارگروه رسانه موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با حضور علی اصغر جعفری مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس  و جمعی از دست‌اندرکاران و صاحب نظران حوزه رسانه در محل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
علی اصغر جعفری مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های موجود و بکار گیری فناوری‌های روز دنیا در موزه گفت: ظرفیت‌های فراوانی در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس وجود دارد که می‌تواند تاثیر گذاری فراوانی بر نسل جوان داشته باشد.
وی افزود: وظیفه اصلی این کارگروه  یافتن شیوه‌ها و راهکارهایی است که زمینه آشنایی بیشتر مردم خصوصاً نسل جوان را با این مجموعه عظیم فراهم کند.
جعفری اظهار کرد : به رغم تلاش‌های گسترده‌ای که در ایجاد و راه‌اندازی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس صورت گرفته است موزه در میان مردم ناشناخته است و باید تمام تلاش خود را بکار گیریم تا مردم حضور گسترده تر و موثر تری در موزه داشته باشند.
مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خاطرنشان کرد: امروز فضای مجازی سهم قابل توجهی از سبد رسانه‌ای جامعه را به خود اختصاص داد لذا  باید از این ظرفیت گسترده برای معرفی اندیشه‌های انقلاب اسلامی و ارزشهای دفاع مقدس استفاده کرد.
در ادامه طرح افزایش مخاطبین و بازدیدکنندگان موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مورد بررسی کارشناسانه قرار گرفت و ادامه بررسی آن به جلسه بعدی موکول شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha