• دوشنبه / ۲ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 96110200834
  • خبرنگار : 71467

توصیه سیف به مردم

دلار نخرید؛ قیمت‌ها پایین می‌آید

دلار نخرید؛ قیمت‌ها پایین می‌آید

رئیس کل بانک مرکزی با اعلام این‌که قیمت ارز در روزهای آینده در روندی کاهشی قرار می‌گیرد، تاکید کرد که سرمایه‌گذاری در نرخ ارز توجیه نداشته و کسانی که منابع خود را به ارز تبدیل می‌کنند، ضرر خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، در حالی در روزهای اخیر بازار ارز از نوسان شدیدی‌تری نسبت به گذشته برخوردار شده و رکورد ۴۷۰۰ تومان هم برای دلار به ثبت رسید که رئیس کل بانک مرکزی تاکید دارد جریان به این روال نخواهد ماند و دلار در ماه‌های پایانی سال که اکنون وارد آن شده‌ایم در روند کاهشی مناسبی قرار می‌گیرد.

سیف با اشاره به این‌که اکنون شاخص‌های کلان اقتصادی اعم از تورم و رشد اقتصادی در وضعیت مناسبی قرار دارند، گفت در کنار آن درآمدهای ارزی نسبت به گذشته وضعیت خوبی دارند، به طوری که صادرات نفت نسبت به سال قبل افزایش دارد و قیمت هر بشکه آن به دامنه ۷۰ دلار رسیده است، بنابراین دلیلی وجود ندارد در بلندمدت وضعیت ارزی دچار نوسان شود.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان این‌که به طور طبیعی فضای موجود و نوسان بازار را بانک مرکزی کنترل می‌کند، اظهار کرد: در دو ماهه پایانی سال که اکنون وارد آن شده‌ایم، روندی کاهشی در پیش می‌گیرد.

وی در رابطه با سرمایه‌گذاری در بازار ارز و خرید دلار نیز توضیحاتی داشت و گفت: سرمایه‌گذاری در نرخ ارز به هیچ عنوان نمی‌تواند توجیه اقتصادی داشته باشد. کسی که منابع خود را به ارز تبدیل می‌کند، ضرر خواهد کرد.

رئیس کل بانک مرکزی به مردم توصیه کرد: ریسک و خطر موجود در بازار ارز را نپذیرفته و به سمت سرمایه‌گذاری امن حرکت کنند، هرچند که به طور حتم به زودی بازار در فضایی آرام حرکت می‌کند.

سیف به جریان سودآوری در منابع بانکی و بازار ارز پرداخت و ادامه داد: در حدود چهار تا پنج سال گذشته کسی که سرمایه خود را در بانک‌ها سپری کرده و حتی اگر نرخ سود بالای ۲۵ درصد هم دریافت نکرده و ۱۵ درصد گرفته است، حداقل تاکنون منابع او ۸۰ درصد رشد داشته، در حالی که اگر در همین مدت سرمایه‌ گذاری در ارز انجام شده بود و نرخ دلار را در آن زمان در رنج ۳۰۰۰ تومان در نظر بگیریم حداکثر سود نزدیک به ۵۰ درصد می‌شود.

وی همچنین در هفتمین همایش بانکداری الکترونیک با اشاره به سیاست بانک مرکزی در حوزه رمزینه پول‌ها و فناوری‌های مربوط به زنجیره بلوک توضیح داد: اگر چه ظرفیت‌های فناوری زنجیره بلوک می‌تواند جریان تازه‌ای برای روش‌های بانکداری باشد، اما تهدیدهایی مانند سفته بازی، نوسان شدید قیمتی، حباب‌های موجود در ارزش آنها و همچنین از دست رفتن تدریجی خواص این پول‌ها به عنوان ابزار پرداخت قابل اتکاست که تمامی بانک‌های مرکزی جهان از جمله بانک مرکزی ایران به احتیاط پذیرش و به رسمیت شناختن این پول‌ها تاکید دارد.

سیف گفت: سیاست فعلی بانک مرکزی درباره رمزینه پول‌ها رصد تحولات و همچنین تعامل با سایر بانک‌های مرکزی و نهادهای سیاستی و در پیش گرفتن رویه‌هایی است که در آن ریسک و خطرات بالای رمزینه پول‌ها را در نظر گرفته و بتواند از فناوری‌های پشتیبان آنها برای کاربردهای جدید بهره‌برداری کند.

ادامه دارد

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۱-۰۲ ۱۱:۴۸

این بنده خدا منو یاد بهمنی رییس قبلی میندازه که هر چی میگفت باید عکسش رو انجام داد . ...

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۰۲ ۱۲:۴۶

بله قیمت دلار دست خود بانک مرکزی هست. سقوط آزاد قیمت ارز نزدیک هست.

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۰۲ ۱۳:۴۵

نگران نباش ،ما ریال هم نداریم چه برسه دلار

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۰۲ ۱۵:۰۱

سعود که نجومی باشه سقوط پله پله میشه یا خود بانک نرخ خودش رو میکنه 4200 دولار دولتی رو ریا کاری تا چقدر اخه ظرف 4 سال از 900 تومن رسیدیم به 4700 ارزش پول کشورمون نابود شده از اون مهم تر زحمت بی مزد مردم که هرچی کار میکنن پای گرونی ها میره

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۰۲ ۱۶:۰۹

در کجای دنیا، دلار را بعنوان یک "کالای سرمایه گذاری" میشناسند؟ مگر این هم تخم مرغ و کره و گوشت و میوه است که داستان عرضه و تقاضا را برایش مطرح می‌کنید؟ لطفا با مردم روراست باشید و واقعیت‌ها را به آنها بگویید! واقعیت این است که در 5 ماه گذشته، ارزش پول ملی یعنی "قدرت خرید پول در دست مردم بینوا"، حدود 25 درصد کاهش یافته و در هر جای دنیا چنین اتفاقی میفتاد، اکنون تمام مسئولان اقتصادی آن کشور را به "چارمیخ" کشیده بودند! لطفا به فکر 95 درصد جمعیت ایران باشید که جزو طبقه ضعیف یا متوسط جامعه هستند و با توجه به حجم گسترده واردات کالاهای مصرفی و حتی ضروری، این جماعت بینوا به "ریال" درمیاورند اما به دلار باید خرج کنند. لطفا کاری بکنید تا دیر نشده !!

avatar
۱۳۹۶-۱۲-۰۴ ۱۹:۳۷

واقعا باعث تاسفه و باعث تاسفه كه خودتون قيمت رو بالا و پايين ميكنين بعد به مردم ميگين ارز نخرين متاسفم خيلي زياد براتون متاسفم با اين روش اداره كردنتون