به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۲۲، ویژه برنامه «تا اوج آسمان» به منظور تجلیل از مقام شامخ شهید سردار سرلشکر خلبان مصطفی اردستانی و رونمایی از سردیس این شهید برگزار خواهد شد. در این برنامه امیر سرتیپ دوم حسن سیفی دستیار فرمانده کل ارتش و فرمانده قرارگاه راهیان ارتش و رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران سخنرانی خواهند کرد.
خلبان شهید مصطفی اردستانی در سال ۱۳۲۸ در روستای قاسم آباد از توابع شهرستان ورامین متولد شد. وی تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در شهرستان ورامین گذراند و پس از اخذ دیپلم در سال ۱۳۴۸ به خدمت سربازی اعزام شد سرلشکر خلبان، شهید اردستانی، در طول جنگ تحمیلی، همواره داوطلب مأموریتهای مشکل بود و بارها اتفاق میافتاد که در یک روز، هفت بار به خاک دشمن حمله میبرد.
بدون شک او با انجام دادن ۴۰۰ پرواز برون مرزی بر فراز خاک دشمن و ۱۷۲۴ ساعت پروازهای مختلف در خاک میهن اسلامی، یکی از قهرمانان جنگ به حساب میآید که چندین بار تا مرز شهادت پیش رفت تا سرانجام در تاریخ ۷۳/۱۰/۱۵ بر اثر سانحه هوایی، به همراه فرمانده نیروی هوایی، سرلشکر شهید منصور ستاری و چند تن دیگر از همرزمانش، به آروزی دیرینهاش رسید و به لقاء معبود پیوست.
این برنامه ۱۳ اسفند در سرای محله شهرک دانشگاه شریف واقع در بلوار شهید اردستانی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام


نظرات