• سه‌شنبه / ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 96121508026
  • منبع : نمایندگی کرمان

استاندار کرمان در جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی،

الگوی اقتصاد مقاومتی استان کرمان سبک مدیریت اداری 100 ساله کشور را شکست

الگوی اقتصاد مقاومتی استان کرمان سبک مدیریت اداری 100  ساله کشور را شکست

ایسنا/کرمان استاندار کرمان با تأکید بر این‌که در الگوی اقتصاد مقاومتی استان کرمان به دنبال توانمندسازی جوامع محلی هستیم نه محرومیت‌زدایی و توزیع پول در این مناطق از سوی معین‌های اقتصادی، گفت: معتقدم اجرای الگوی اقتصاد مقاومتی در استان کرمان سبک اداری 100 ساله کشور را شکست و می‌تواند آغازگر یک تحول در نظام اداری کشور باشد.

به گزارش ایسنا، «علیرضا رزم‌حسینی» عصر دیروز 14 اسفندماه در پانزدهمین جلسه هیئت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با حضور دکتر رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این‌که طبق وظایف دولت، استانداران باید عضو هیئت امنای دانشگاه‌های آزاد استان‌های خود باشند و در این راستا به این مجموعه آموزشی کمک خواهند کرد، به اجرای الگوی اقتصاد مقاومتی در استان کرمان اشاره کرد و گفت: در دولت یازدهم الگویی تحت عنوان اقتصاد مردمی در استان کرمان از سال 93 اجرایی شد.

وی با بیان این‌که کمتر کسی در ابتدای اجرایی شدن این الگو پیش‌بینی نتایج مثبتی را داشت، اظهار کرد: خوشبختانه با لطف خداوند و همراهی مردم خوب دیار کریمان امروز پس از 4 سال این الگو در استان پاسخ داده است.

رزم‌حسینی به تشریح برخی دستاوردهای اجرای الگوی اقتصاد مقاومتی در شهرستان قلعه گنج پرداخت و گفت: امروز شاخص‌های امنیتی در شهرستان قلعه گنج نسبت به سال 92 در حدود 70 درصد افزایش پیدا کرده است ضمن آن‌که نرخ بیکاری این شهرستان از 27 درصد در سال 92 هم‌اکنون به 7.4 درصد رسیده و 25 هزار نفر از مردم این منطقه در صندوق‌های خرد روستایی از محل واریز یارانه‌های خود عضو هستند.

استاندار کرمان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره اجرای الگوی اقتصاد مقاومتی در شهرستان قلعه گنج و تایید این حرکت از سوی ایشان، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در فرمایشات خود پیرامون الگوی اقتصاد مقاومتی در قلعه گنج در حضور مسئولان کشوری بر مستندسازی این الگو نیز تأکید داشتند که در روزهای گذشته 20 نفر از خبرنگاران سراسر استان در قالب یک تور رسانه‌ای از شهرستان‌های منوجان، رودبار جنوب و قلعه گنج بازدید و از نزدیک با پروژه‌های اقتصاد مقاومتی این شهرستان‌ها و عملکرد معین‌ها آشنا شدند و به صورت چهره به چهره با مردم این مناطق صحبت کردند.

وی با تأکید بر این در این الگو به دنبال توانمندسازی جوامع محلی هستیم نه محرومیت‌زدایی و توزیع پول در این مناطق از سوی معین‌های اقتصادی، گفت: معتقدم اجرای الگوی اقتصاد مقاومتی در استان کرمان سبک اداری 100 ساله کشور را شکست و می‌تواند آغازگر یک تحول در نظام اداری کشور باشد.

رزم‌حسینی با اشاره به انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان معین اقتصادی شهرستان کوهبنان و لزوم پایبندی به این مسئولیت و سرعت در اجرای اقدامات توسعه‌ای، تصریح کرد: هم‌اکنون 23 موسسه و بنگاه بزرگ اقتصادی در مناطق هشتگانه استان کرمان به‌صورت داوطلبانه و به‌منظور توسعه در این مناطق حضور پیدا کرده‌اند که نتایج این اقدامات می‌تواند یک کارگاه عملی برای دانش‌آموختگان رشته‌های مختلف دانشگاهی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha