• چهارشنبه / ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 97011503461
  • منبع : نمایندگی لرستان

عضو اتاق بازرگانی صنایع و معادن لرستان:

قوانین گمرکی و عوارض تولید، اصلاح ساختاری شوند

قوانین گمرکی و عوارض تولید، اصلاح ساختاری شوند

ایسنا/لرستان عضو اتاق بازرگانی صنایع و معادن لرستان گفت: برای تحقق حمایت از کالای ایرانی نیازمند اصلاحات ساختاری در قوانین مالیاتی، گمرکی، ارائه مشوق‌های صادراتی و وام‌های کم‌بهره به تولیدکنندگان هستیم.

به گزارش ایسنا، علی محمدی فر بیان کرد: برای حمایت از کالای ایرانی لازم است نمایندگان مجلس و دولت برای پیش‌نیاز حمایت از کالای ایرانی اصلاحات ساختاری را در قوانین گمرکی، عوارض تولید، قوانین مالیاتی، تسهیل در ارائه وام‌های کم‌بهره به تولیدکنندگان، مشوق‌های صادراتی، فرهنگ‌سازی برای خرید و مصرف کالای ایرانی را در ساختار دولت و کشور به وجود آورند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر بهره‌وری تولید در کشور بسیار پایین است و از طرفی بهای تمام‌شده محصولات تولید داخل بالاست و هزینه‌های سربار تولید زیاد است؛ همچنین کیفیت محصولات داخلی بعضاً  نتوانسته رضایت مشتریان داخلی را به‌طور کامل جلب کند.

محمدی فر یادآور شد: باید آسیب‌شناسی شود که صنایع و تولیدکنندگان چطور و با استفاده از چه راهکاری‌هایی می‌توانند رضایتمندی مشتریان را افزایش دهند، در صورت تحقق این امر مسیر برای عرضه و فروش محصولات ایرانی هموار خواهد شد.

این عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی صنایع و معادن لرستان بیان کرد: در خصوص جذب سرمایه‌گذاری داخلی، استان لرستان نیز توفیقات چندانی نداشته است و می‌طلبد برای برون‌رفت از وضعیت کنونی مدیران اجرایی استان، استاندار، سازمان صنعت و معدن و تجارت، اتاق بازرگانی صنایع و معادن، صاحبان صنایع، تولیدکنندگان، متخصصان و کارگران دست به دست هم دهند و با همدلی، برنامه‌ریزی، پایش صنایع فعال و صنایع راکد که قابلیت احیا دارند زمینه را برای رونق تولید باکیفیت و رقابت‌پذیر در عرصه‌های داخلی و صادراتی فراهم کنند.

این کارشناس و تحلیلگر مسائل اقتصادی افزود: بین اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی ارتباط مستقیم وجود دارد و اصولاً  این دو لازم و ملزوم همدیگرند؛ اقتصاد مقاومتی بدون حمایت از کالای ایرانی محقق نخواهد شد. بسیاری از کشورهای آسیای شرقی که امروز در دنیا توسعه‌یافته تلقی می‌شوند و دارای رونق اقتصادی هستند ابتدا از کالاهای ساخت کشور خودشان استفاده می‌کردند و با ارتقاء کیفیت محصولات خود علاوه بر بازارهای داخلی بازارهای منطقه‌ای و جهانی را تصاحب کردند.

 وی افزود: لرستان هم به‌عنوان یکی از استان‌هایی که به‌عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی معرفی شده باید با حمایت از کالای داخلی از طریق رفع موانع تولید و تسهیل در ارائه تسهیلات به صنایع فعال، راکد و رسیدن به رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال برای نیروی کار فارغ‌التحصیل در جهت تحقق شعار سال ۹۷ گام‌های اساسی بردارد.

محمدی فر عنوان کرد: همچنین پیشنهاد می‌شود کارگروهی متشکل از صاحبان صنایع، تولیدکنندگان، کارشناسان، صاحب‌نظران اقتصادی و مدیران اجرایی تشکیل شده و هرماهه با برگزاری جلساتی برای رفع موانع تولید بر کاهش بهای تمام‌شده محصولات تولیدی، مدیریت هزینه‌ها و ارتقاء کیفیت محصولات تولید داخل استان تأکید شود.

وی گفت: مصوبات این جلسات ضمانت اجرایی داشته باشند و صنایع، دستگاه‌ها، نهادها و ادارات حمایت‌کننده ملزم به رعایت و اقدام به مصوبات باشند، از طرفی استاندار لرستان مطابق دستور دولت تدبیر و امید کلیه نهادها، ادارات، ارگان‌های دولتی، نیمه‌دولتی و عمومی را ملزم به خرید کالای تولیدی استان کند.

این عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی صنایع و معادن لرستان افزود: لازم است برای تحقق شعار حمایت از کالای ایرانی به‌عنوان یک خواست و اراده ملی همه آگاهان و اندیشمندان آموزش و پروش و دانشگاه‌ها، صداوسیما و رسانه‌های نقش مهم و اساسی خود را در فرهنگ‌سازی برای خرید کالای ایرانی و نقش آن بر رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال به‌خوبی ایفا کنند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha