• دوشنبه / ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۶:۵۱
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 97012709850
  • منبع : نمایندگی یزد

مدیر عامل برق منطقه‌ای یزد اعلام کرد

مصرف 70 درصد برق استان یزد در صنعت/ رشد 11 درصدی مصرف انرژی

مصرف 70 درصد برق استان یزد در صنعت/ رشد 11 درصدی مصرف انرژی

ایسنا/یزد مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای یزد با اشاره به رشد 11 درصدی مصرف برق استان، اعلام کرد: بیش از 70 درصد مصرف انرژی الکتریکی استان مربوط به بخش صنعت است.

به گزارش ایسنا، محمدحسن صباغزادگان در نشست افتتاحیه ارزیابی عملکرد بخش انتقال و فوق‌توزیع معاونت بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای یزد با بیان این ‌که لازم است نگاه به ارزیابی به ‌عنوان فرصت برای بهبود سیستم باشد، گفت: پایداری خوب و وضعیت مناسب شبکه در صنعت برق کشور و خاموشی‌هایی که روزبه‌روز کمتر می‌شود، نشانگر بهبود سیستم بهبود به کمک ارزیابی‌های مستمر، بها دادن به نظرات افراد خبره و صاحب‌نظر و اقدامات برای رفع نقاط قابل‌بهبود است .

وی با اشاره وجود نیروهای جوان، با انگیزه و با تجربه در معاونت بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای یزد، افزود: با وجود مشکلات تحریم و نقدینگی که گریبان گیر صنعت برق است، خوشبختانه این شرکت در بحث طرح‌های توسعه‌ای، طرح عقب‌افتاده ندارد .

صباغزادگان، استان یزد را با بیش از 70 درصد مصرف انرژی الکتریکی در سال 96، استانی صنعتی برشمرد و تصریح کرد: روند رشد مصرف انرژی با دیماند زیر 7 مگاوات 10 درصد و رشد دیماند بالای 7 مگاوات 18 درصد سال 96 نسبت به سال 95 بوده است که در کل فروش انرژی استان یزد 7 میلیارد و 400 میلیون کیلووات ساعت با رشد 11 درصدی به 8 میلیارد و 300 میلیون رسیده است.

این مقام مسئول با بیان این ‌که با توجه به رشد تند مصرف استان مشکل خاصی در تامین برق نداریم، خاطرنشان کرد: در سال 95 پیک‌بار مصرف 1230 مگاوات بود که با وجود رشد 14 درصدی با اقدامات خوب مدیریت مصرف و ذخیره‌سازی عملیات این میزان در سال 96 را به 1410 مگاوات ساعت رسید و 170 مگاوات ساعت پیک سایی صورت گرفت.

غلامرضا نصیری، معاون بهره برداری برق منطقه‌ای فارس و سر ارزیاب توانیر نیز در این جلسه با اشاره به بهره‌های فراوان یادگیری و انتقال تجارب هم برای ارزیاب شونده و ارزیابان از عنوان برتر سال گذشته معاونت بهره‌برداری برق منطقه‌ای یزد یاد کرد.

وی با بیان مشکلات نقدینگی و توسعه و بهینه‌سازی، تصریح کرد: رشد بار و  انتظاری که مسئولان و مردم در تامین برق دارند، حساسیت کار بهره‌برداری را افزایش می‌دهد و لازم است در فرآیند و کارها بازنگری شود.

گفتنی است، این ارزیابی با هدف تطبیق عملکرد شرکت‌ها با قوانین کشور، شناسایی و تحلیل نقاط قوت و قابل‌بهبود و ارائه راهکارها و پیشنهادهای لازم در روند اصلاح کارها و همچنین انتقال تجارب سازنده بین گروه‌های ارزیابی و شرکت‌های صنعت برق کشور انجام می‌شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha