• چهارشنبه / ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۷:۵۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 97020503517
  • منبع : نمایندگی کرمان

مدیر مجتمع مس سرچشمه:

آمادگی مجتمع مس سرچشمه برای برقراری مراودات فنی، تجاری و علمی با افغانستان

آمادگی مجتمع مس سرچشمه برای برقراری مراودات فنی، تجاری و علمی با افغانستان

ایسنا/کرمان مدیر مجتمع مس سرچشمه با اشاره به بازدید وزیر تحصیلات عالیه افغانستان از این مجتمع، اظهار امیدواری کرد این سفر و این بازدید بتواند نقطه عطفی در مراودات فنی، تجاری، علمی بین ما و کشور دوست و همسایه افغانستان باشد.

به گزارش ایسنا، «حسین احمدی» ظهر امروز 5 اردیبهشت ماه در دیدار با وزیر تحصیلات عالیه افغانستان در محل مجتمع مس سرچشمه اظهار کرد: مجتمع مس سرچشمه با معدنی به وسعت چند کیلومتر در حوزه روباز جزو بزرگترین شرکت‌های تولیدی مس دنیا است که در رتبه بالا در دنیا در حوزه مس کاتدی است.

وی با بیان این‌که فرآیند ذوب و پالایشگاه در این مجتمع وجود دارد، یادآور شد: مجتمع مس سرچشمه به‌عنوان نخستین مجتمع تولیدی مس ایران از مجتمع‌های قدر و توانمند کشور است که عملیات اجرایی آن از دهه ۷۰ میلادی آغاز شده و توسط نیروهای داخلی به بهره‌برداری رسیده است.

احمدی تصریح کرد: مجتمع مس سرچشمه مصرف داخلی فلز مس را به‌صورت کامل تأمین می‌کند و بخشی از تولید آن نیز به کشورهای مختلف جهان به‌صورت مس کاتدی یا اشکال دیگر صادر می‌شود.

مدیر مجتمع مس سرچشمه از اشتغال حدود 11 هزار نفر به‌صورت مستقیم در این مجتمع سخن به میان آورد و گفت: مجتمع مس سرچشمه با ظرفیت عملیاتی تولید سالانه 200 هزار تن کاتد از مجتمع‌های برتر کشور است.

احمدی در ادامه گفت: شرکت مس در حوزه مالی جزو شرکت‌های نخست بورسی کشور می‌باشد و در حوزه منابع انسانی نیز جزو شرکت‌های بزرگ و قدر کشور است.

مدیر مجتمع مس سرچشمه با اشاره به بازدید وزیر تحصیلات عالیه افغانستان از این مجتمع، اظهار امیدواری کرد این سفر و این بازدید بتواند نقطه عطفی در مراودات فنی، تجاری، علمی بین ما و کشور دوست و همسایه افغانستان باشد.

احمدی اظهار کرد: با توجه به این‌که کشور افغانستان نیز بر روی رگه‌های معدنی مس قرار گرفته است و مس به‌عنوان فلز استراتژیک در حوزه‌های کاربردی و منابع آن شناخته می‌شود، از این‌رو توسعه روابط دو کشور در این حوزه می‌تواند سودمند باشد.

وی یادآور شد: مس منابع و ذخایر محدودی در دنیا دارد که این فلز را به‌عنوان فلز استراتژیک و پرکاربرد در دنیا تبدیل کرده و با توجه به این‌که صنایع های‌تک در دنیا رو به رشد است باز هم از اهمیت این فلز کاسته نشده و روزبروز روی پیشرفت و تعالی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha