• شنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 97021507642
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

یک مسئول:

برخی مناطق ساحلی بندرعباس قابل شنا کردن نیست

برخی مناطق ساحلی بندرعباس قابل شنا کردن نیست

ایسنا/هرمزگان مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان هرمزگان گفت: بندرعباس نیاز به کار و تلاش جدی‌تری برای رساندن به استانداردهای لازم در تخلیه پساب به دریا دارد.

ماشاالله مریدی در گفت‌وگو با ایسنا، ‌افزود: فاضلابی که به دریا وارد می‌شود در استان ساحلی همچون هرمزگان که بالای یک هزار کیلومتر مرز آبی بوده و دارای شناگاه‌های طبیعی است و تردد کشتی‌ها در آن سبب شده از نظر دریا و اهمیت ساحلی بودنش ارزش دوچندانی دارد.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته یکسری اقدامات در خصوص ساماندهی فاضلاب و شناگاه‌های ساحلی انجام دادیم، تصریح کرد: کمیته‌ای به نام کمیته‌ ایمنی یا فنی ‌شناگاه‌ها که کارش بررسی مناسب بودن ساحل برای استفاده‌های مختلف از جمله شنا کردن است، تشکیل‌ شده و در حال پیگیری شرح وظایفش است.

مریدی با اشاره به اینکه سازمان محیط‌زیست، بنادر و دریانوردی، استانداری، شهرداری و سایر نهادهای ذی‌ربط در این کمیته حضور دارند، اضافه کرد: این کمیته نتیجه پایش را از نقاط مختلف استان هر چند وقت یک‌بار بررسی و جهت تصمیم‌گیری به کارگروه اصلی در حوزه امور اجتماعی استانداری ارجاع داده می‌شود.

مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان هرمزگان با بیان اینکه در آن کمیته روش اطلاع‌رسانی و آموزش به مردم که در چه مکان‌هایی مردم می‌توانند شنا کنند یا مناسب است، توضیح داده می‌شود، عنوان کرد: در شهر بندرعباس از تعداد مناطق ساحلی که وجود دارد، در حال حاضر از قسمت‌هایی فاضلاب وارد دریا می‌شود؛ فاضلابی که تاحدودی مورد تصفیه هم صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: در آخرین جلسه کمیته‌ ایمنی شناگاه‌ها در سال گذشته وضعیت ساحل را بررسی کرد و در آخرین پایش نیز استاندار لازم در تخلیه فاضلاب در خور گورسوزان را نداشتیم و در سالجاری نیز وضعیت تا حدودی بهتر شده و از بارمیکروبی‌اش کاسته شده، اما هنوز استاندارد لازم را ندارد.

مریدی با بیان اینکه در سایر مناطق شهر بندرعباس که تخلیه فاضلاب کاسته شده از بار میکروبی‌اش نیز کاسته شده است، اظهار کرد: در برخی مناطق نیز همچنان بار میکروبی زیاد است و مشاهده‌شده و قابل شنا کردن برای مردم بندرعباس نیست.

مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان هرمزگان با اشاره به اینکه قسمت‌هایی از غرب بندرعباس که تحت عنوان پلاژ بانوان است، بار میکروبی‌اش در غرب آن بیشتر از جای دیگر بود که امسال کاهش محسوسی داشته و امیدوارم به‌طور کامل برطرف شود، افزود: قسمت‌هایی از پارک کپشکن وضعیت بهتری پیداکرده و مناسب‌تر شده و قسمت‌هایی از ساحل شرق بندرعباس همچون بوستان ورزش نیز مناسب است اما سایر مناطق به استاندارد لازم نرسیده است.

مریدی با بیان اینکه امیدوارم شرایط شهر بندرعباس به‌گونه‌ای پیش رود تا شاهد ورود فاضلاب به دریا نبوده و شهروندان بتوانند از شناگاه های طبیعی با خیالی آسوده استفاده کنند، خاطرنشان کرد: در قشم وضعیت مناسب‌تر است و در کیش از تعداد پلاژهایی که وجود دارد، از نمونه‌برداری‌های انجام‌ شده با دو مورد آلودگی روبه‌رو شدیم که رفع نقص شده و اکنون قشم و کیش با مشکلی روبه‌رو نیستند.

وی با اشاره به اینکه به‌صورت تقریبی در استان هرمزگان مشکلی در این خصوص وجود ندارد، اضافه کرد: تنها بندرعباس نیاز به کار و تلاش جدی‌تری برای رساندن به استانداردهای لازم در تخلیه پساب به دریا دارد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha