• چهارشنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 97021910449
  • خبرنگار : 30054

فر کانوکشن دار، تکنولوژی پخت سریع با مصرف انرژی کمتر

فر کانوکشن دار، تکنولوژی پخت سریع با مصرف انرژی کمتر

این فر ها در مقایسه با قیمت فر گازی، گران تر هستند اما از آن جا که در فر با قابلیت Convection Fan مواد غذایی سریع تر و با دمای پایین تری آماده می شوند در نتیجه انرژی کم تری نسبت به فرهای معمولی مصرف می کنند.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، به نقل از روابط عمومی زنبیل، درست است که آشپزی کردن در خانه به آن روح می دهد اما گاهی اوقات این نسیم روح بخش چندان هم خوشایند نیست. زمانی که خسته هستیم یا نمی توانیم تصمیم بگیریم چه چیزی درست کنیم یا عجله داریم، یکی از وسایلی که می تواند سبک آشپزی شما را به شکل خوشمزه تری، ساده تر هم بکند فر است. شاید هنوز فکر می کنید که فر فقط برای افرادی است که کیک خانگی می پزند اما کارایی فر نسبت به این چشم انداز، وسیع تر و در حال پیشرفت است. هیچ چیز به خوبی یک فر نمی تواند مرغ و ماهی، نان، لازانیا یا پیتزا را برای شما درست کند. با رایج شدن اجاق گاز های صفحه ای، برای این که جای خالی این وسیله کارآمد و دوست داشتنی رو حس نکنید، انواع فر توکار با تنوع در اندازه و کارایی به بازار آمدند. اگر برای خرید فر توکار گازی یا برقی به فروشگاه مراجعه کرده باشید یا در یک فروشگاه اینترنتی گشت و گذاری داشتید حتماً با کلمه فر کانوکشن برخورد کرده اید.

فر کانوکشن چیست؟

فر کانوکشن (Convection Oven ) نوعی پیشرفته از فر توکار است که به فن مجهز شده است. در کانوکشن آون یا فر فن دار، جریان هوای داغ توسط فن در اطراف غذا به صورت یکنواخت پخش می شود. در حالی که در فرهای معمولی انتقال درجه حرارت تنها از طریق دیواره ها انجام می شود و به همین دلیل دما در نقاط مختلف آن متفاوت است.

در این نوع فر، هوای درون فر در درون دستگاه به گردش در می آید و از همه طرف به غذا وارد می شود و آن را کامل گرم می نماید. به علت این پدیده فیزیکی، حرارت سریع تر در تمام فضای فر بالا رفته و یکنواخت می شود و به صورت همسان در تمام نقاط فر به گردش می آید. غذا در این فرها نسبت به فرهای معمولی و قدیمی سریع تر آماده می شود، آن ها پخت و پز را حدود ۲۵ درصد تسریع می بخشند. به دلیل چرخش هوا، پخت مواد غذایی یکسان صورت می گیرد و حرارت کم تری هم  نیاز است و البته در همه نقاط، به خوبی پخته می شود. در این بافت یکنواخت حرارتی، شما نیازی به چرخاندن غذا یا جا به جایی قفسه ها و سینی های مختلف یا نگرانی بابت سوخت خمیر پیتزا یا بیسکوییت های طبقه پایین ندارید. 

در فرهای معمولی، رطوبت نمی تواند خارج شود، بنابراین هوای فر مرطوب شده و برشته شدن اغلب زمان زیادی می برد یا به خوبی انجام نمی شود. اما هوای خشک فر کانوکشن با حفظ رطوبت، سطح مواد غذایی را در زمان کم تری کاملاً برشته می کند.

این فرها در مقایسه با قیمت فر گازی ، گران تر هستند اما از آن جا که در فر با قابلیت Convection Fan مواد غذایی سریع تر و با دمای پایین تری آماده می شوند در نتیجه انرژی کم تری نسبت به فرهای معمولی مصرف می کنند. معمولاً درجه حرارتی که در دستور غذاها برای پخت داده میشود برای فرهای معمولی است و شما باید برای پخت غذای مورد نظر خود در این نوع فر درجه حرارت را تغییر دهید. اگر به تازگی این نوع فر را خریداری کرده و آشپزی با آن را تجربه میکنید، با غذاهای آشنا و همیشگی شروع کنید تا تغییر زمان و درجه حرارت پخت کامل برای شما مشخص شود. زیرا زمان تقریبی پخت، مزه و شکل غذای آماده شده برای شما آشناست. 

با مطالعه این مطلب، اطلاعات مفیدی درباره این قابلیت به دست آوردید و با توجه به قیمت فر برقی دارای این قابلیت، اگر زمانی دوست داشتید یکی از آن ها داشته باشید خوب است بدانید که چه مزیتی برای شما در آشپزی فراهم می کنند. کارشناسان در فروشگاه اینترنتی زنبیل برای ارائه اطلاعات بیشتر به شما همیشه آماده هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha