وی با اشاره به اینکه خداوند متعال کسانی را که به آنچه که میگویند و میدانند ولی عمل نمی کنند، تقبیح کرده، افزود: عمل نکردن به آنچه را که میدانیم و آرزوی انجام آن را داریم، در نزد خداوند بسیار مبغوض و ناپسند شمرده میشود.
این کارشناس علوم تربیتی با ذکر اینکه افرادی که به دنبال کسب معرفت و علم بیشترند باید نسبت به کاربردی کردن دانستههای خود اهتمام ورزند، گفت: یکی از سنتهای خداوند متعال برای کسب دانش و معرفت، به کار گرفتن دانستهها و عمل کردن به آنچه که از راه یقین و تشخیص به دست آمده، است.
وی با تأکید بر اینکه استاد وسیلهای است برای کسب معرفت، ادامه داد: انسان به وسیله اساتید، ابزار و بسترهایی که خداوند برای وی مهیا میسازد، به دانش دست مییابد.
زارعی تصریح کرد: زمانی این دانش برای فرد و در راستای خدمت به بشریت مفید است که به کار گرفته شود و در عمل بازخورد عینی یابد.
وی منشأ ایجاد یک حرکت ارادی را میل و علاقه شدید به یک موضوع و عامل ایجاد این میل را آگاهی و شناخت نسبت به منافع و فواید آن دانست و خاطرنشان کرد: فکر کردن به نتیجه کارهای مثبتی که برای دیگران انجام میشود و احساسی که پس از این تجربه به دست میآید از بهترین راههای تقویت اراده است.
این کارشناس علوم تربیتی در پایان بزرگترین گام برای دستیابی به موفقت را تلاش و کوشش دانست و یادآور شد: اگر انسان به بهترین نحو به شناخت استعدادها و توانمندیهای خود بپردازد و همسو با آن اهدافی عالی و متناسب با روحیات و استعدادهای خود را انتخاب کند و برنامهریزی صحیح و پشتکار لازم را به کار گیرد، مسلماً موفق خواهد شد.
نظرات