• پنجشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 97022715286
  • منبع : نمایندگی لرستان

معاون وزیر صنعت خبر داد:

پیش‌بینی ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ میلیاردی برای اجرای طرح تاپ در کشور

پیش‌بینی ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ میلیاردی برای اجرای طرح تاپ در کشور

ایسنا/لرستان معاون وزیر صنعت گفت: برای اجرای طرح تاپ و توانمندسازی دانشجویان ارشد و دکتری در بودجه سال ۹۷، بین ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی‌شده است.

به گزارش ایسنا، برات قبادیان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طرح تاپ مبتنی بر دانش، دانشگاه، اساتید دانشگاه و فکر دانشمندانی است تا بتوانیم تمام فعالیت‌های جامعه را به آن سمت ببریم، اظهار کرد: به‌عبارت‌دیگر با استفاده از طرح تاپ از علم برای کسب‌وکار، توسعه کشور و کمک به مردم استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: در این طرح در وهله اول دانشجویان مقطع  کارشناسی کارآموزی خود را در صنعت به‌صورت تقاضامحور انجام می‌دهند و با صنعت، خدمات، کشاورزی و جامعه آشنا می‌شوند.

معاون آموزشی، پژوهشی و فناوری وزارت صنعت با بیان اینکه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) پس از گذراندن چند واحد نظری خود روی یک مسئله کار می‌کنند تا منجر به پایان‌نامه شود، یادآور شد: در حال حاضر پایان‌نامه‌های ما مبتنی بر تقاضای جامعه نیست، دانشجویان دکتری پس از ۱.۵ سال تحصیل مابقی زمان دانشجویی خود یک رساله می‌نویسند که مطابق با نیازهای جامعه و صنعت است.

قبادیان با اشاره به اینکه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) پایان‌نامه و رساله خود را در بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی انجام می‌دهند، خاطرنشان کرد: با انجام این کار اولاً مسئله‌ای از مسائل اقتصادی و صنعتی حل می‌شود، ثانیاً آشنایی دوطرفه رخ می‌دهد و بنگاه‌های اقتصادی نیروهای خود را از بین همین دانشجویان انتخاب می‌کنند.

وی عنوان کرد: هدف از اجرای طرح تاپ این است که کالا را به سمت دانش‌محوری و افزایش کیفیت پیش می‌برد و دانشجو به همراه استاد خود در واحد تعیین‌شده فعالیت خواهد داشت، از ابتدای امسال تاکنون ۴٨۰ صنایع برای طرح کارآموزی دانشجویان اعلام آمادگی کردند.

معاون وزیر صنعت با اشاره به اینکه طرح تاپ منجر به رفع معضلات قبلی و دانش‌بنیان کردن کالا می‌شود، افزود: همچنین با اجرای این طرح واحدهای آرندی و تحقیقاتی در واحدهای صنعتی راه‌اندازی می‌شود.

قبادیان گفت: به دنبال این هستیم تا واحدهای صنعتی دارای واحد آرندی، تحقیق و توسعه شوند.

وی با بیان اینکه طرح تاپ میانبری است تا ۹۸ هزار بنگاه اقتصادی، صنعتی و معدنی صاحب واحد ارندی شوند و همچنین رابطه صنعت و دانشگاه تقویت شود، اعلام کرد: برای اجرای طرح تاپ و توانمندسازی دانشجویان ارشد و دکتری در بودجه سال جاری، بین ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha