• سه‌شنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 97032210120
  • منبع : نمایندگی خوزستان

رئیس مرکز بهداشت خوزستان:

با افزایش بیماری "ناگ انسانی" در خوزستان شرایط برای بروز "وبا" مهیا است

با افزایش بیماری "ناگ انسانی" در خوزستان شرایط برای بروز "وبا" مهیا است

ایسنا/خوزستان رئیس مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه خشکسالی بروز برخی بیماریهای منتقله از آب و غذا را بیشتر می کند، گفت: با افزایش بیماری ناگ انسانی (شبه وبا) شرایط برای بروز وبا مهیا است. متاسفانه در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری در بروز بیماری ناگ انسانی در خوزستان گزارش شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر شکرالله سلمان زاده در کارگروه تخصصی مخاطرات محیط زیستی خوزستان اظهار کرد: بحث خشکسالی و کمبود منابع آبی بروز یک سری بیماریهای منتقله از آب و غذا را بیشتر می کند.

وی افزود: با افزایش بیماری ناگ انسانی (شبه وبا) شرایط برای بروز وبا مهیا است. متاسفانه در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری در بروز بیماری ناگ انسانی در خوزستان گزارش شده است. بنابراین باید اقداماتی توسط شرکت آب و فاضلاب انجام شود تا حداقل آب شرب سالم در اختیار مردم قرار بگیرد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به طغیان بیماری "زردی" در برخی شهرستان های خوزستان، بیان کرد: در شهرک خیبر شهرستان مسجدسلیمان، روستای ممبین شهرستان ایذه و روستای عطیش شهرستان کارون طغیان موارد بیماری زردی (یرقان) گزارش شده است.

سلمان زاده تصریح کرد: عدم لایروبی و آهک‌پاسی منظم کانال‌های روباز فاضلاب در سطح شهر و روستا، شکستگی مکرر لوله‌های آب آشامیدنی به دلیل فرسوده بودن شبکه آبرسانی شهری و وجود انشعابات غیرمجاز لوله‌کشی آب در اکثر نقاط در سطح شهر و روستا برخی از دلایل بروز موارد زردی در برخی شهرستانهای خوزستان هستند.

وی با اشاره به بروز هپاتیت آ در روستای یزد نو شهرستان هویزه، عنوان کرد: دستگاه کلریتانور (گندزدا) تأسیسات آبرسانی این منطقه مدتی است که خراب بوده و کلرزنی به صورت دستی انجام می‌شود. وجود شکستگی لوله آبرسانی در نزدیکی آب شیرین‌کن روستا به دلیل احداث شبکه جدید آب آشامیدنی و کم شدن آب رودخانه جنب روستا که باعث ایجاد برکه‌هایی شده بود و روستاییان در آن آب‌تنی می‌کردند از برخی از دلایل بروز هپاتیت آ در این روستا هستند.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به بروز یک مورد تب کریمه کنگو در شهرستان رامهرمز گفت: برای پیگیری این موضوع بازدید کارشناسان مرکز بهداشت از محل زندگی بیمار در معیت مدیریت دامپزشکی، بازدید از کشتارگاه و اجرای برنامه آموزشی، برگزاری جلسات آموزشی برای روستاهای مشلوش و مزعل، برگزاری جلسات آموزشی برای روستاهای مالکاید و زویدی و چند اقدام دیگر انجام شده است.

سلمان زاده در خصوص اقدامات انجام شده، تصریح کرد: انجام کلرسنجی از شبکه توزیع و مخازن ذخیره آب و نمونه‌برداری میکروبی از آب شبکه توزیع آب آشامیدنی، توزیع پودر پرکلرین در سطح روستا و شهر در خانواده‌هایی که هپاتیت در آنها بروز داشته برای ضدعفونی سبزیجات و گندزایی سرویس‌های بهداشتی طبق دستورالعمل و انجام بازدیدهای میدانی و روزانه برخی از اقدامات انجام شده جهت جلوگیری از بروز بیماریهای واگیر بوده است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha