• چهارشنبه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 97032311071
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رئیس شبکه دامپزشکی نطنز:

ابتلا به تب کریمه کنگو در نطنز گزارش نشده است

ابتلا به تب کریمه کنگو در نطنز گزارش نشده است

ایسنا/اصفهان رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نطنز گفت: با پیگیری شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز، تا کنون هیچ مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در شهرستان مشاهده نشده است.

سید محمد مهدی نظام طاهری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: خوشبختانه تا این لحظه هیچ مورد ابتلا به تب کریمه کنگو و حتی هیچ مورد مشکوک به تب کریمه کنگو در نطنز گزارش نشده است.

وی افزود: یکی از اصلی ترین راه های مقابله با تب کریمه کنگو نگهداری گوشت بعد از کشتار در اتاق پیش سرد به مدت ۲۴ ساعت است که خوشبختانه با همکاری شهرداری و شورای شهر نطنز، اتاق پیش سرد کشتارگاه در نطنز با پیشرفت فیزیکی 90 درصدی به زودی راه اندازی می شود.

رئیس شبکه دامپزشکی نطنز با بیان این که بیماری کریمه کنگو یک عارضه خونریزی دهنده ویروسی و مشترک بین انسان و دام است که در انسان باعث بیماری و حتی مرگ می شود، گفت: عامل این بیماری ویروس بوده که از طریق کنه منتقل می شود و از آن جایی که مقاومت کنه در برابر حرارت پایین است، پختن گوشت و پاستوریزه کردن شیر باعث از بین رفتن ویروس می شود.

وی تصریح کرد: انتقال از طریق گزش کنه، انتقال از طریق له کردن کنه های آلوده، انتقال از طریق حشرات، انتقال به انسان از طریق تماس مستقیم با خون و بافت های آلوده برخی از راه های انتقال این بیماری است.

نظام طاهری خاطرنشان کرد: مردم از خرید گوشت بدون لیبل و مهر دامپزشکی خودداری کرده و بعد از خرید گوشت حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال با دمای بین ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد نگهداری و بعد مصرف کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha