• دوشنبه / ۸ مرداد ۱۳۹۷ / ۰۰:۳۶
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 97050703930
  • خبرنگار : 71442

توضیح درباره عصبانیت مجری رادیو از عروس آقای سفیر

توضیح درباره عصبانیت مجری رادیو از عروس آقای سفیر

عصبانیت مجری رادیو از حاشیه‌های برندبازی عروس سفیر ایران در یکی از کشورهای اروپایی، در نهایت به قطع صدای او در جریان برنامه زنده منجر شد. با این حال صدای این مجری از شب گذشته در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و در کنار تقبیح تجمل‌گرایی وابستگان مسؤولان، این پرسش را در ذهن کاربران ایجاد می‌کند که چرا مجری یک شبکه رسمی در رسانه ملی باید از چنین ادبیاتی برای نقد یک علمکرد اشتباه استفاده کند؟!

مجری برنامه «پارک شهر» رادیو تهران که روی آنتن زنده از عروس سفیر ایران در یکی از کشورهای اروپایی به‌خاطر رفتار تجملگرایانه‌اش به شدت عصبانی شده بود، در این عصبانیت ادبیات خاصی را به کار برد که با اصول حرفه‌ای کار در رسانه چندان سازگار نبود.

امیر کشانی ـ تهیه‌کننده برنامه ـ در گفت‌وگویی با ایسنا توضیحاتی را در این زمینه ارایه کرد.

وی با پذیرش اینکه ادبیات به کار گرفته شده توسط مجری از منظر رسانه‌ اتفاق خوبی نبوده است، در عین حال اظهار کرد: وقتی شرایط جامعه و اتفاقاتی را که رخ می‌دهد در نظر بگیرید و همچنین تبعیض‌هایی که متاسفانه دیده می‌شود، این مسائل بر روی مردم تاثیر می‌گذارد و برایشان دلخوری ایجاد می‌کند و در نهایت عصبانیت آدم‌ها را موجب می‌شود. افرادی هم که در رسانه کار می‌کنند، جدای از مردم نیستند. گاهی مسائل و مشکلات آنها را هم عصبانی می‌کند و چنین واکنش‌هایی ناخودآگاه و طبیعی است.

این تهیه‌کننده گفت: اتفاقی که در برنامه افتاد، واکنش به اتفاقی بود که مردم را عصبانی کرده بود. در فضایی که مردم دغدغه و مشکلات اقتصادی دارند، واقعا این طور رفتارها می‌تواند آنها را عصبانی‌تر کند.

وی درباره نحوه بیان گوینده در نقدی که در برنامه زنده رادیو داشته است، گفت: گاهی واکنش‌های گویندگان ناخودآگاه است اما ادبیات باید رعایت شود و رفتار گوینده مورد تایید نیست. اما واکنشی است که در این شرایط اقتصادی می‌تواند از هر فردی بر بیاید. البته باید این را هم در نظر گرفت که شب گذشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه یک بچه خودش را به خاطر فروش دوچرخه‌اش توسط مادرش، آن‌هم برای تامین یک ماه کرایه خانه، کشته است. وقتی این اتفاقات کنار هم قرار می‌گیرند، به هر حال ممکن است واکنش‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

کشانی سپس درباره مراقبت‌های رسانه و بویژه رادیو از ادبیات درست نیز گفت: ادبیاتی را که توسط مجری در این برنامه به کار گرفته شد، تایید نمی‌کنم. اگر این ادبیات در شرایط عادی اتفاق بیفتد درست نیست اما برخی از گوینده‌ها تحت تاثیر اتفاقات جامعه از ادبیاتی استفاده می‌کنند که ناخوشایند است. باید این را بگویم که هر چه جلوتر برویم و شرایط اقتصادی برای جامعه ناخوشایندتر باشد ممکن است این فضاها را شما در رسانه‌های دیگر نیز شاهد باشید.

این تهیه‌کننده رادیو در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره برخی رفتارهای گوینده‌های و مجریان برای دیده شدن، توضیح داد: گوینده‌های ما احتیاجی به دیده شدن ندارند، بعد از اینکه این اتفاق در برنامه «پارک شهر» افتاد و مجری عصبانی شد، خود او هم مطرح کرد که ای کاش این اتفاق رسانه‌ای نشود؛ یعنی برای خودش جذابیت نداشت که این اتفاق دیده شود. ما هم به‌دنبال این نیستیم که از این طریق دیده شویم.

وی با بیان اینکه عصبانیت جامعه بر روی رسانه‌ها تاثیر می‌گذارد، اظهار کرد: ادبیات نادرست را تایید نمی‌کنم اما این اتفاق یک مشت از نمونه خروار اتفاقاتی است که در جامعه وجود دارد. عصبانیت جامعه بر روی رسانه تاثیر می‌گذارد. توهین مجری برنامه هم متوجه شخص خاصی نبوده است.

کشانی در بخش پایانی گفت‌وگوی خود با ایسنا گفت: رسانه باید بلند فریاد بزند که چه اتفاقاتی در جامعه می‌افتد. وظیفه دینی و انسانی ماست که فریاد بزنیم تا این نقدها دیده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۵-۰۸ ۰۸:۱۵

مجری اشتباهی نکرده بلکه آن چه در دل میلیونها ایرانی بود را به زبان جاری ساخته است اتفاقا قطع سخنان وی توهین به مردم ایران و انقلاب بود

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۰۸ ۱۴:۱۵

انقلاب ؟؟؟؟؟

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۰۸ ۰۹:۵۹

وقتی یک خانه یک جوان بخواهد اجاره کند باید تا 50 سالگی کار کند و بجای غذا هوا بخورد تا پول رهن خانه جور شود که بعید است. مگر پدرش زیر پرو بال اش را بگیرد. چطور می تواند ازدواج کند. خب من و شما هم مثل گوینده مال این کشوریم و این دردها را حس می کنیم ولی میکروفن پخش زنده جلویمان نیست. صفحه گلید رایانه است. من نظرم را می نویسم. یکبار خودم بررسی اش می کنم سردبیر محترم ایسنا هم به نوبه خودش حک اصلاح می کند. یا ویرایش شده منتشر می شود یا حذف می شود.

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۰۸ ۱۰:۴۱

کار درستی کرده دستش رو باید بوسید حرف دل مردم رو زده نه صدا و سیمای میلی رو

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۰۸ ۱۲:۰۱

حرفش حقه من گوش کردم . واقعا موجودات بی ارزشین این آقازاده های تازه به دوران رسیده.

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۰۸ ۱۴:۵۳

جالبه که این مجریهای شجاع در دوره احمدی‌نژاد هم که بدتر از این رو تجربه کردیم با تورم 50 درصدی و قطعنامه‌های بین‌المللی هر روزه علیه ایران یا حرفی برای گفتن نداشتن یا اگر داشتن جرات بیانش رو به دلیل عواقب دولت فخمیه نداشتن و همینطور حمایت بی دریغ صدا و سیما از رییس جمهور محبوبشون..برعکس باید اوضاع رو گل و بلبل جلوه میدادن..اون ورزها اصلا مردم به خاطر نبود دارو یا داروهای چینی و هندی نمردن.. اون روز تورم 50 درصد نبود ... ولی خب همین که میشه اننتقاد کرد خیلی خوبه .برای خودش دستاوردیه ...

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۰۹ ۱۰:۲۷

برای اثبات دروغ نبودن حرفتان اسم اون مجری شجاع را بفرمایید.صدا و سیما در بعد از انقلاب تا کنون شدید ترین حمله های ناجوانمردانه را علیه احمدی نژاد داشته .خودتان را گول می زنید و مردم را چه فرض می فرمایید.

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۳ ۰۹:۵۶

حرفای مجری کاملا درست بود من زنده گوش میکردم ولی چه تاثیری داره هیچیی اینهمه فساد اینهمه دزدی اختلاص ووووو داره اتفاق میفته و هیچکس نیست جلوشونو بگیره غیر از اینه ک اونایی ک باید جلوی فسادو بگیرن خودشون مفسدن والا مملکتمون داره روز به روز نابودتر میشه هیچکدوم از مسئولین به فکر نیست ک اولویت باید ایران باشه فقط ایران نه کشورهای دیگه واقعااا تاسف آوره واقعااااا متاسفم