• پنجشنبه / ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۹:۰۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 97052513440
  • منبع : نمایندگی زنجان

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان زنجان:

احیای سفره‌های ایرانی، از رویکردهای جشنواره آش است

احیای سفره‌های ایرانی، از رویکردهای جشنواره آش است

ایسنا/زنجان مدیرکل میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان اظهار کرد: احیای سفره‌های ایرانی، یکی از رویکردهای جشنواره آش است.

به گزارش ایسنا، یحیی رحمتی ظهر امروز در همایش شورای فرهنگ عمومی استان و شهرستان‌های تابعه که در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، با اشاره به اینکه نخستین جشنواره آش ایرانی از سال 84 در زنجان کلید خورد، گفت: در حال حاضر این رویداد، بزرگ‌ترین رویداد گردشگری کشور است و بالغ بر120 هزار نفر به صورت روزانه از این جشنواره بازدید می‌کنند.

وی ادامه داد: در این جشنواره بالغ بر 45 هزار پرس آش طبخ می‌شود و به موجب همین امر است که این جشنواره به عنوان بزرگ‌ترین جشنواره غذای کشور به‌شمار می‌رود.

رحمتی با اشاره به تاریخ و پیشینه طبخ‌ آش در کشور و در استان زنجان گفت: احیای سنن ایرانی در حوزه غذا یکی از دستاوردهای مهم جشنواره آش است و رویکرد اصلی که این جشنواره در پیش گرفته، احیای سفره‌های ایرانی است؛ چرا که در جامعه صنعتی و گرایش افراد به فست‌فودها، فرهنگ سفره‌های ایرانی کم‌کم دارد از بین می‌رود.

وی افزود: جشنواره اکو با حضور 14 کشور در زنجان برگزار شد و دستاورد بزرگی نظیر بیانیه پایانی این سازمان در تاجیکستان را به همراه داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha