• چهارشنبه / ۱۸ مهر ۱۳۹۷ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 97071810295
  • منبع : نمایندگی لرستان

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید لرستان خبر داد:

بررسی پرونده 400 متقاضی در کمیسیون درصد جانبازی

بررسی پرونده 400 متقاضی در کمیسیون درصد جانبازی

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: پرونده 400 متقاضی در کمیسیون تعیین درصد جانبازی بررسی شد.

دکتر افشین قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در شش ماهه گذشته سالجاری پرونده 400 متقاضی در کمیسیون تعیین درصد جانبازی بررسی شد.

وی ادامه داد: در آبان ماه سالجاری نیز دو کمیسیون تعیین درصد جانبازی برگزار خواهد شد.

قنبری افزود: در این کمیسیون‎ها متخصصان اعزامی نسبت به معاینه و تعیین درصد جانبازی جانبازان متقاضی اقدام کردند.

وی یادآور شد: کمیسیون پزشکی بنیاد بر اساس قانون تسهیلات اجتماعی استخدامی جانبازان مصوب 30/1/74 تنها مرجع مجاز برای تعیین درصد جانبازان است که بر اساس آیین‌نامه مشترکی که بین بنیاد و نیروی مسلح تدوین شد.بررسی درصد از کار افتادگی جانبازان، احراز شهادت، حق پرستاری و نیز ماده 7 که تعیین شغل مناسب با شأن جانباز و وضعیت جسمی او است، معافیت سربازی و حالت اشتغال در کمیسیون پزشکی انجام می‎شود.

قنبری گفت: در این کمیسیون‎ها از کارفتادگی متقاضیان نیز بررسی می‎شود.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha