• یکشنبه / ۲۲ مهر ۱۳۹۷ / ۱۲:۱۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 97072212247
  • خبرنگار : 71431

مسوول کمیته بهداشت و درمان اربعین وزارت بهداشت اعلام کرد

آماده‌باش وزارت بهداشت برای اربعین/انتقاد از ضعف امکانات اطفای حریق در مسیر زائران

آماده‌باش وزارت بهداشت برای اربعین/انتقاد از ضعف امکانات اطفای حریق در مسیر زائران

مسئول کمیته بهداشت و درمان اربعین وزارت بهداشت، از اعزام پزشکان از سوی وزارت بهداشت به سه پایانه مرزی در آستانه اربعین حسینی خبری داد.

به گزارش ایسنا، محمدی در جلسه کمیته طرح‌های ویژه ترافیکی اربعین که پیش از ظهر امروز با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف در شهرک آزمایش برگزار شد، به تشریح آمار ماموریت‌های اورژانس در پنج ماهه  امسال پرداخت و گفت: ماموریت‌های اورژانس طی این مدت در سراسر کشور 344 هزار و 42 مورد بوده است که بیش از 9 درصد افزایش داشته است. همچنین به 380 هزار نفر نیز در جریان این ماموریت‌ها امدادرسانی شده است که این آمار نیز 15 درصد افزایش داشته است.

رئیس اداره آمبولانس‌های وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات برای اربعین نیز گفت: امسال پزشکان را به شهرهای مرزی فرستاده‌ایم. این امر در سال‌های گذشته نیز اتفاق افتاده بود که سبب رضایت بالای زائران شده بود. همچنین اتوبوس آمبولانس‌ها را نیز به پایانه‌های مرزی فرستاده‌ایم تا در موارد خاص به جای استفاده از چندین آمبولانس از یک اتوبوس آمبولانس برای انتقال مصدومان استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه اورژانس هوایی نیز در آماده باش بوده و 10 فروند بالگرد اورژانس در آماده باش است، گفت: همچنین 900 آمبولانس زمینی نیز در شهرهای مرزی و محورهای منتهی به پایانه‌ها و 35 دستگاه اتوبوس آمبولانس نیز در این مناطق مستقر شده‌اند.

وی از نظارت وزارت بهداشت بر موکب‌ها در داخل کشور و کشور عراق خبر داد و گفت: کارشناسان وزارت بهداشت در حوزه بهداشت محیط اقدام به آموزش موکب داران کرده‌اند.

وی با بیان اینکه 18 هزار نیروی اورژانس در اجرای این طرح در آماده‌باش هستند، گفت: در سراسر کشور نیز 300 دستگاه آمبولانس، 64 اتوبوس آمبولانس و 35 بالگرد در تمامی محورها ارائه خدمات می‌کنند.

به گفته مسئول کمیته بهداشت و درمان اربعین وزارت، پزشکان متخصص و فوق تخصص نیز طی این مدت به شهرهای مرزی و پایانه‌های مرزی اعزام می‌شوند تا خدمات درمانی با سرعت بیشتری به زائران ارائه شود.

محمدی در بخش دیگری از سخنانش از کمبود امکانات اطفای حریق و مسیرهای منتهی به سه پایانه مرزی انتقاد کرد و گفت: در گذشته امکانات اطفای حریق در جاده‌ها ضعیف بود که امیدوارم امسال تدابیری برای حل این مشکل درنظر گرفته شود. یک مشکل دیگر ما نیز اعمال محدودیت ترافیکی حتی برای آمبولانس‌ها بود. حتی زمانی که در راه محدودیت ترافیکی اعمال می‌شد به آمبولانس‌ها نیز اجازه تردد نمی‌دادند که همین مساله مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده بود که امیدوارم این مساله امسال حل شود.

وی حضور دست فروشان در مسیر مهران را یکی از عوامل کندی تردد اعلام کرد و گفت: باید در این خصوص تدابیر لازم اتخاذ شود؛ چراکه این امر می‌تواند سبب کندی حرکت آمبولانس‌ها و امدادرسانی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha