• چهارشنبه / ۲ آبان ۱۳۹۷ / ۰۸:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 97080200759
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

بهبود عملکرد مغز با مصرف دو وعده ماهی در هفته

بهبود عملکرد مغز با مصرف دو وعده ماهی در هفته

ایسنا/خراسان شمالی مسئول تغذیه مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از سرطان سینه در زنان با مصرف دو وعده ماهی در هفته امکان‌پذیر است.

به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا، «شهلا جودت» افزود: ماهی منبع امگا ٣ است که مصرف آن در زنان سبب می‌شود زخم‌های پس از زایمان زودتر بهبود یابند و بافت‌های مغز و سیستم عصبی تقویت شوند.

وی نسبت به مصرف ماهی در زنان بالای ٤٠ سال تأکید کرد و افزود: بیماری قلبی یکی از علل مرگ و میر در زنان بالای ٤٠ سال است که با مصرف ماهی‌های چرب می‌توان از بروز آن کاست.

مسئول تغذیه مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی تصریح کرد: مصرف امگا ٣ در زنان به درمان افسردگی، بهبود عملکرد مغز، سرطان و.... کمک شایانی می‌کند.

جودت یادآور شد: ماهی سالمون یا آزاد منبع غنی از اسیدهای چرب، ویتامین دی، آهن و پروتئین با کیفیت بالاست که مصرف آن برای حفظ سلامت بدن توصیه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha