• یکشنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۷ / ۲۳:۳۲
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 97082009741
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

یک سال پس از زلزله؛

رییس نظام‌پزشکی کرمانشاه: در مناطق زلزله‌زده استان کمبود پزشک نداریم

رییس نظام‌پزشکی کرمانشاه: در مناطق زلزله‌زده استان کمبود پزشک نداریم
تصویر آرشیوی است

رئیس سازمان نظام پزشکی استان کرمانشاه گفت: خوشبختانه در حال حاضر در مناطق زلزله‌زده کمبود پزشک نداریم.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، محمدباقر حیدری امروز (یکشنبه، ۲۰ آبان) در نشستی خبری که به مناسبت سالگرد زلزله ۲۱ آبان سال گذشته کرمانشاه برگزار شد، به تشریح مهمترین فعالیت‌های جامعه پزشکی کرمانشاه در مناطق زلزله‌زده از لحظه وقوع زلزله تاکنون پرداخت و اظهار کرد: در همان لحظات اولیه پس از زلزله گروهی از جامعه پزشکی استان به منطقه اعزام شدند تا به یاری آسیب‌دیدگان این حادثه بپردازند.

وی این زلزله را تجربه‌ای مهم برای جامعه پزشکی کرمانشاه توصیف کرد و گفت: تا ظهر روز زلزله ۳۰۰ عمل جراحی و ۳۴۷ مورد اعزام مصدوم به خارج از استان داشتیم. همچنین در شش روز اول تعداد ۱۴ هزار مصدوم را پذیرش کردیم و ۱۸۰۰ عمل جراحی انجام دادیم که رکوردی بی‌نظیر بود.

رئیس نظام پزشکی استان کرمانشاه یادآور شد: این خدمات‌رسانی درحالی انجام گرفت که ۲۲ مرکز درمانی و ۶۳ خانه بهداشت شهرستان‌های متاثر از زلزله از بین رفته بود.

وی تاکید کرد: خدمت‌رسانی جامعه پزشکی به مصدومان به همراه دیگر اقدامات دستگاه‌های اجرایی در ساعات اولیه پس از زلزله آمار متوفیان را تا حد قابل توجهی کاهش داد.

حیدری اضافه کرد: در بحث خدمات‌رسانی به زلزله‌زدگان علاوه‌بر بخش دولتی، بیمارستان‌های بخش خصوصی استان نیز وارد عمل شده و تعداد قابل توجهی از مصدومان زلزله در بیمارستان‌های بخش خصوصی استان بستری شدند که این افتخاری برای جامعه پزشکی کرمانشاه بود.

وی ادامه داد: در ماه‌های بعدی پس از زلزله نیز با توجه به احتمال شیوع بیماری‌های واگیردار و مشکلات روحی و روانی مردم زلزله‌زده، جامعه پزشکی در این حوزه نیز به ارائه خدمات در مناطق زلزله‌زده پرداخت، به‌طوری‌که شاهد کمترین موارد شیوع بیماری در این مناطق بودیم.

رئیس نظام پزشکی استان کرمانشاه عنوان کرد: در شرایط فعلی نیز که اکثر واحدهای روستایی و تعدادی از واحدهای شهری بازسازی و یا تعمیر شده‌اند، می‌توان گفت از حالت بحران در این مناطق خارج شده‌ایم و نگرانی چندانی نداریم.

وی با تاکید بر این‌که در مناطق زلزله‌زده کمبود پزشک وجود ندارد، افزود: اگر در برخی از رشته‌ها نیز کمبودی داشته باشیم، از آنجایی که در زمان تقسیم پزشکان هستیم و بسیاری از پزشکان نیز مایل به انجام خدمت در مناطق زلزله‌زده هستند این خلاء جبران می‌شود.

حیدری در ادامه این نشست به بحث فضاسازی‌های اخیر رسانه‌ای در خصوص نبود کارتخوان در مطب پزشکان اشاره کرد و گفت: هرچند که در این رابطه قانونی نیست، اما از همکاران خود درخواست کرده‌ایم که به خاطر رفاه مردم دستگاه‌های کارتخوان را در مطب‌های خود نصب کنند.

وی عنوان کرد: درحال حاضر اکثریت پزشکان استان اقدام به نصب دستگاه کارتخوان در مطب‌های خود کرده‌اند.

رئیس نظام پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به موضوع دریافت "زیرمیزی" توسط برخی از پزشکان یادآور شد: هیچ پزشکی حق ندارد تحت هر عنوان مبلغی غیر از تعرفه وزارت بهداشت از بیماران دریافت کند. لذا اگر شهروندی چنین تخلفی را مشاهده کرد، می‌تواند از طریق سامانه ۱۹۰ شکایت خود را اعلام کند تا به نحو شدیدی برخورد کنیم.

وی یادآور شد: استان کرمانشاه کمترین آمار شکایت زیرمیزی پزشکان را دارد.

به گفته این مسئول، در حال حاضر حدود سه هزار پزشک در استان کرمانشاه دارای پروانه مطب هستند که بیشترین این تعداد با ۸۹۴ نفر مربوط به پزشکان عمومی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha