• یکشنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۷ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 97082712999
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

معاون ‌سازمان بنادر و دریانوردی:

اجازه نمی‌دهیم مأموریت‌های بنادر اصلی کشور دچار خلل شود

اجازه نمی‌دهیم مأموریت‌های بنادر اصلی کشور دچار خلل شود

ایسنا/هرمزگان در همایش یک‌روزه معاونین توسعه مدیریت و منابع بنادر کشور که به میزبانی بندر شهید رجایی برگزار شد، فعال نگه‌داشتن بنادر کوچک در شرایط فعلی اقتصادی کشور و کاهش هزینه‌های جاری مورد تأکید معاون برنامه‌ریزی سازمان بنادر و دریانوردی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، عضو هیات عامل و معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع سازمان بنادر و دریانوردی در این همایش اظهار کرد: در شرایط فعلی اقتصادی کشور که به دنبال اعمال تحریم‌های ظالمانه و ناجوانمردانه آمریکا علیه کشور جمهوری اسلامی ایجادشده، سازمان بنادر به‌عنوان طلایه‌دار تجارت بین‌المللی کشور راهکارهای گوناگونی برای مقابله با این تحریم‌ها در دستور کار قرار داده است.

منصور آرامی افزود: با تدابیر اتخاذشده، اجازه نخواهیم داد تا مأموریت‌های سازمانی و فعالیت بنادر اصلی کشور دچار خلل شود حتی در تلاش هستیم که بنادر کوچک که با معیشت مردم ساحل‌نشین ارتباط مستقیمی دارند، نیز فعال نگه‌داشته شوند.

وی با بیان اینکه در مدیریت اجرایی اصل بر این است که با از دست رفتن یک فرصت، باید به دنبال استفاده از فرصت‌های جدید باشیم، گفت: در شرایط تحریم باید از تمامی ظرفیت‌های سازمان بنادر برای کمک به رونق اقتصادی کشور بهره گرفت.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع سازمان بنادر و دریانوردی کاهش هزینه‌های جاری را ازجمله راهکارهای عملی برای چابک سازی سازمانی دانست و خاطرنشان کرد: با مدیریت هزینه‌ها می‌توان شرایطی را ایجاد کرد که رسالت سازمان دچار مشکل نشود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این، برنامه‌هایی داریم که علیرغم مدیریت هزینه‌ها، خللی در رفاه و معیشت کارکنان سازمان و بنادر نیز ایجاد نشود.

آرامی بار دیگر بر فعال نگه‌داشتن بنادر کوچک در شرایط فعلی تأکید کرد و گفت: باید با اجرای درست و به‌موقع برنامه‌های سازمانی و دستیابی به اهداف تعیین‌شده، شرایط سخت اقتصادی پیش رو را پشت سر بگذاریم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز در بخش دیگری از این همایش طی سخنانی، پایه اقتصاد ایران را وابسته به دریا دانست و عنوان کرد: وابستگی به انرژی و درآمدهای نفتی نیز به فعالیت‌های دریا محور مرتبط است؛ زیرا بخش اعظم این صنعت هم در بخش تولید و هم در بخش حمل‌ونقل در پهنه دریا انجام می‌شود.

اله مراد عفیفی پور با بیان اینکه 90 درصد تجارت کشور نیز به حمل‌ونقل دریایی وابسته است، گفت: بنابراین، توجه به نیروی انسانی در بنادر و بخش‌های دریایی که محور اقتصادی کشور هستند، توسعه و رشد اقتصادی را به دنبال دارد.

وی نیروی انسانی را محور اصلی توسعه هر جامعه و سازمانی توصیف کرد و با بیان اینکه رفع نیازمندی‌ها و به فعلیت رساندن ظرفیت‌های بالقوه در کشور ضرورت توسعه منابع انسانی را بیشتر می‌کند، اظهار کرد: توجه به این سرمایه مهم باید مستمر و مداوم باشد و به جنبه‌های مادی و معنوی آن توجه هم‌زمان داشت.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان به تشریح برنامه‌های توسعه‌ای بندر شهید رجایی به‌عنوان دروازه طلایی اقتصاد ایران پرداخت و خاطرنشان کرد: در این بندر، هم‌اکنون بالغ‌بر دو هزار میلیارد تومان پروژه در حال اجراست و پنج هزار میلیارد تومان پروژه نیز آماده بهره‌برداری است که با حضور مدیران ارشد کشور افتتاح رسمی آن‌ها آغاز می‌شود.

وی تصریح کرد: این پروژه‌ها با همراهی تمامی ارکان سازمان بنادر کلید خورده و در حال اجراست. هرچند نشانه‌هایی وجود دارد که برخی از آن‌ها زودتر از برنامه زمان‌بندی بهره‌برداری شوند.

به گزارش ایسنا، در بخش دیگری از این همایش، مدیران ستادی سازمان بنادر و دریانوردی و معاونین توسعه مدیریت و منابع بنادر جنوبی و شمالی به بیان چالش‌ها و ارائه راهکارهای مربوط به حوزه کاری خود پرداختند. همچنین میزان پیشرفت اهداف و برنامه‌های هر بندر به‌صورت جداگانه موردبررسی قرار گرفت.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha