مظفر رحیمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، نیاز ماهانه نانوایی های استان به آرد را بین ۱۶ تا ۱۶ و نیم هزار تن اعلام و اظهار کرد: نه تنها همه آرد مورد نیاز نانوایی ها در داخل استان تولید می شود، بلکه به خارج از استان نیز آرد می فرستیم.
رحیمی اضافه کرد: در حال حاضر روزانه سه هزار تن آرد از استان کرمانشاه به دیگر استان ها می فرستیم که اگر این اتفاق نیافتد در حال حاضر به اندازه پنج سال ذخیره آرد در استان داریم.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه در ادامه تعداد کارخانه های آرد استان را ۱۴ کارخانه اعلام کرد و افزود: بجز یک کارخانه آردی که در جریان زلزله سال گذشته در شهرستان سرپل ذهاب تخریب شد و در حال حاضر هم در دست ساخت است، دیگر کارخانه های آرد استان فعال هستند.
رحیمی سپس آرد تولیدی در استان را با کیفیت ارزیابی کرد و افزود: با توجه نمونه گیری ها و آزمایشات مستمری که انجام می شود آرد تولیدی در استان از مرغوبیت بالایی برخوردار است.
وی تعداد نانوایی های استان را دو هزار و ۴۰ نانوایی اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۱۷۰۰ نانوایی یارانه ای و بقیه آزاد پز هستند.
انتهای پیام
نظرات