• سه‌شنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۷ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 97092713696
  • منبع : نمایندگی فارس

دبیر جشنواره پژوهش و فناوری وزارت کشور تاکید کرد:

‌حمایت مسئولان دستگاه‌های متولی برای تبدیل ایده به دیده

‌حمایت مسئولان دستگاه‌های متولی برای تبدیل ایده به دیده

ایسنا/فارس دبیر جشنواره پژوهش و فناوری وزارت کشور با تصریح بر اینکه پژوهش و فناوری، توسعه و قوت ایران است، تاکید کرد که نیاز به پشتیبانی‌های مختلف از سوی مسئولان دستگاه‌های متولی برای تبدیل ایده به دیده داریم .

‌به گزارش ایسنا، گودرزی سه‌شنبه ٢٧ آذر در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر استان، بیان کرد: پژوهش در ایران نهادینه شده و همه دستگاه‌های اجرایی و خصوصی پای کار هستند.

وی با تاکید بر اینکه پژوهش باید مبنای تمام تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها باشد، افزود: سیاست اصلی وزارت کشور در پژوهش و فناوری نیز دنبال کردن این مهم است .

دبیر جشنواره پژوهش و فناوری وزارت کشور ادامه داد: شاخص‌هایی با وزارت علوم هماهنگ و تجمیع کرده‌ایم که اساسی ترین رکن آن طرح‌های پژوهشی در استان‌ها است، خاطرنشان کرد: ١٨٠ طرح پژوهشی و کلان در سطح استان‌ها انجام شده است‌.

گودرزی با بیان اینکه هدف پژوهش ها، مشکل و مسئله اجتماعی است، عنوان کرد: به عنوان مثال  باید طرح‌های کاربردی ویژه چالش آب که نه تنها مشکل استان فارس است که بسیاری از استان‌های کشور با آن درگیر هستند، در چرخه عملیاتی قرار گیرد.

وی ادامه داد: امروز تعداد زیادی شرکت‌های دانش‌بنیان فعال هستند که محصولات زیادی تولید کرده‌اند.

دبیر جشنواره پژوهش و فناوری وزارت کشور همچنین با اشاره به برگزاری آیین تجلیل از پژوهشگران برتر کشور طی پنج سال گذشته، گفت: یک مثلث در این باره شکل گرفته که وزارت کشور و استانداری‌ها، وزارت علوم و دستگاه‌های اجرایی اضلاع آن را تشکیل داده‌اند.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه امروز در جوامع بشری معیار توسعه بافتگی ساختمان سازی نیست که باید طرحی نو درانداخته شود، گفت: در بخش سلامت جامعه که از آیتم‌های مهم تحقیقاتی فارس نیز مدنظر قرار گرفته شده دیگر نمی‌توان تک بعدی نگاه کرد.

کشفی تاکید کرد که امروز به پژوه کاربردی نه پژوهش‌هایی که گوشه کتابخانه‌ها خاک بخورند، نیاز داریم‌.

رئیس بنیاد ملی نخبگان فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه بودجه بنیاد ملی نخبگان به دلیل کوچک گرفتن آن ۵۵ میلیارد تومان است، گفت: با ۳۰ بنیاد در کشور نمی‌شود روی این میزان بودجه حساب کرد، لذا تصمیم به راه‌اندازی مجمع خیرین نخبه پرور استان گرفتیم‌.

حبیب شریف خاطرنشان کرد: یکی از دلایل تشکیل این تشکل مردم نهاد علاوه بورس کردن دانش آموزان، اعطای جوایز ویژه بزرگان و مشاهیر به نام پنج نامدار علم است که نخستین آن به نام جایزه پروفسور حبیب فیروزآبادی به آقای حسین ثابت سروستانی اهدا خواهد شد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha