• یکشنبه / ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ / ۰۲:۰۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 97121105829
  • منبع : نمایندگی مازندران

انباشت وحشتناک زباله‌های مازندران در کنار جنگل و دریا

انباشت وحشتناک زباله‌های مازندران در کنار جنگل و دریا

ایسنا/مازندران یک فعال محیط زیستی گفت: معضل پسماند در مازندران به حدی رسیده است که اگر به طور اساسی راهکاری برای آن اندیشیده نشود در آینده‌ای نزدیک دچار چالش‌های زیستی فاجعه باری خواهیم شد.

مسعود مولانا در گفت و گو با ایسنا، با بیان این‌که بودجه‌هایی که برای ارائه طرح‌های نمادین از جمله طرح مازندران پاک استفاده می‌شود فایده‌ای ندارد، اظهار کرد: تمام زباله‌های جمع شده مجددا در جنگل دفن یا در کنار دریا و رودخانه‌ها انباشت می‌شود.

وی با اشاره به این‌که انباشت زباله‌ها در کنار خیابان، درون جنگل یا کنار رودخانه و دریاها بسیار وحشتناک است، تصریح کرد: اجرای طرح‌های نمادین هیچ کمکی به مشکلات زباله‌ای استان گردشگر پذیری مانند مازندران نمی‌کند.

این فعال محیط زیست با بیان این‌که برای رفع مشکل پسماند در تعطیلات نوروزی با توجه به رشد جمعیت در مازندران، نیازمند بودجه ملی خواهیم بود، خاطرنشان کرد: حدود هزار و 500 میلیارد بودجه در حوزه پسماند برای مازندران دو بار تصویب شد اما تحقق نیافت.

وی با بیان این‌که دوره فعالیت‌های نمادین، پاکسازی سواحل و جنگل‌ها گذشته است، افزود: برای رفع معضل زباله باید کارهای اساسی و زیربنایی صورت گیرد تا در آینده‌ای نزدیک دچار چالش‌های جدی‌تر نشویم.

مولانا با اشاره به اینکه معضل پسماند در چند مرحله از جمله تفکیک از مبدا و بازیابی، ایجاد کارخانه‌های زباله سوز با استانداردهای جهانی و فضا دادن به سازمان های مردم نهاد برای ارائه راهکارهای فرهنگی در این حوزه باید رفع شود، تصریح کرد: از آنجا که اعتماد مردم به برخی دستگاه‌ها کمرنگ شده است، سازمان های مردم نهاد و چهره‌های شاخص زیست محیطی می‌توانند در جلب اعتماد مردم برای رفع مشکلات زیست محیطی موثر باشند.

این فعال محیط زیست تصریح کرد: مسئولان ذیربط به جای این‌که درصدد جلب اعتماد بیشتر باشند با بستن فضای فعالیتی فعالان محیط زیست ارتباط را کمتر کرده در صورتی که مهم ترین مشکل پسماند، بعد فرهنگی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۲ ۰۸:۰۱

با سلام طبق قانون مدیریت پسماندها، استانداری شهرهای روستایی و یا شهرداری میتواند از توریست های ورودی عوارض پسماند دریافت کند، لذا پیشنهاد میشود شهرهای توریست پذیر شمالی در مبادی ورودی شهر عوارض پسماند دریافت نموده و صرف مدیریت زباله های شهری بنمایند