• شنبه / ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 97122513131
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رئیس انجمن جایگاه‌داران سوخت استان اصفهان:

قیمت واقعی نشود، قاچاق سوخت ادامه می‌یابد

قیمت واقعی نشود، قاچاق سوخت ادامه می‌یابد

ایسنا/اصفهان رئیس انجمن جایگاه‌داران سوخت استان اصفهان گفت: تا زمانی که نرخ سوخت واقعی نشود، قاچاق سوخت از استان‌های مرزی همچنان وجود دارد.

پیمان کامران در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص اینکه 85 درصد سوختی که از مرزهای سیستان و بلوچستان قاچاق می‌شود و از استان‌هایی همچون اصفهان و تهران با استفاده از بارنامه جعلی به این استان وارد می‌شوند، اظهار کرد: این موضوع ممکن است صحت داشته باشد. به عنوان مثال؛ اگر فردی قصد انتقال وسایل خود به زاهدان را داشته باشد بر اساس بارنامه‌ای به این منظور، کارت سوخت کامیون شارژ می‌شود، که متأسفانه بعضاً با این  بارنامه‌ها هیچ باری جابجا نمی‌شود و تحقیقی در خصوص این بارنامه انجام نمی‌شود.

وی با بیان اینکه میزان سوخت بر اساس پیمایش، در کارت سوخت شارژ می‌شود، افزود: بارنامه‌هایی بر این اساس از سوی مؤسسه‌های باربری صادر می‌شود و راننده با کارت سوخت شارژ شده در مناطق مرزی از جایگاه‌ها سوخت‌گیری می‌کند، که متأسفانه هیچ کنترلی بر این موضوع نیست.

رئیس انجمن جایگاه‌داران سوخت استان اصفهان تصریح کرد: این چالش به دلیل عدم نظارت جایگاه‌ها و یا شرکت پخش فرآورده‌های نفتی نیست و بخشی از مشکل ناشی از نبود نظارت کافی است که در سیستم پیمایش سوخت وجود دارد.

وی در خصوص اینکه چرا صدور بارنامه‌ بیشتر از استان‌هایی نظیر اصفهان و تهران است، گفت: با توجه به اینکه اصفهان قطب صنعت کشور است و به دلیل استقرار ذوب‌آهن، پتروشیمی فولاد و ... بیشترین تعداد کامیون‌ها در این استان تردد می‌کنند.

 کامران ادامه داد: بیشترین پایانه‌های حمل‌ونقل در استان‌های صنعتی همچون اصفهان، تهران، اراک و ... مستقر هستند که به تبع آن مصرف سوخت و بارنامه‌ها در این استان‌ها بیشتر است.

وی دلیل افزایش قاچاق سوخت را واقعی نبودن نرخ فراورده‌های سوختی عنوان و اظهار کرد: به دلیل افزایش نرخ ارز امروز قیمت سوخت در کشور واقعی نیست و تا زمانی که قیمت‌ها واقعی نشود قاچاق فرآورده‌های سوختی همچنان ادامه دارد. 

رئیس انجمن جایگاه‌داران سوخت استان اصفهان با بیان اینکه بیشترین میزان قاچاق مربوط به سوخت گازوئیل است، افزود: قیمت واقعی سوخت در کشورهای همسایه، حدود 50 سنت است که با احتساب دلار 10 و 12 هزار تومانی، قیمت سوخت بین پنج تا شش هزار تومان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۲-۲۵ ۱۴:۰۹

جور بی عرضگی مدیران در جلوگیری از قاچاق بنا به دلایل بسیار زیاد که خارج از ظرفیت طرح در اینجا است، همیشه با فشار بر افزایش قیمت و فشار بر مردم مواجه میشود و در انتها نیز همچنان قاچاق موجود و پابرجاست آنهم به قوت سابق شایدهم بیشتر.