• دوشنبه / ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 97122714466
  • منبع : نمایندگی کرمان

در گفت‌وگو با مدیر شرکت غله منطقه کرمان:

ماجرای مشخص نبودن 7000 تن شکر اختصاص داده به استان کرمان چی بود؟

ایسنا/کرمان مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه کرمان درباره صحبت های مطرح شده در جلسه رفع موانع تولید با حضور معاون وزیر صمت پیرامون مشخص نبودن 7000 تن شکر اختصاص شده به استان کرمان توضیحاتی ارایه داد.

"مجید نژادبیگلری" در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به مباحث مطرح شده درباره کمبود شکر در استان کرمان و افزایش قیمت اظهار کرد: عرضه و تقاضا وضعیت را مشخص می‌کند و زمانی که تقاضا زیاد شود، حتما روی قیمت اثر دارد.

وی درباره صحبت‌های مطرح شده در جلسه رفع موانع تولید با حضور معاون وزیر صمت پیرامون مشخص نبودن 7000 تن شکر اختصاص شده به استان کرمان به ایسنا گفت: در نیمه دوم امسال در استان کرمان هفت مرحله مجوز شکر اعلام شد که نخستین مجوز در مهرماه و به میزان یک هزار تن و کل مجوزها 6326 تن بوده است.

نژادبیگلری تصریح کرد: از مجوز اولیه (که یک هزار تن بوده) با وجود تاکیدات و اعلام این‌که هرکس شکر می‌خواهد مراجعه کند، فقط 199 تن شکر جذب شد و این مجوز یک ماه اعتبار داشت.

وی با اشاره به این‌که در ستاد تنظیم بازار درباره تخصیص سهمیه به صنف و شهرستان‌ها تصمیم‌گیری می‌شود، بیان کرد: ما شکر را به قیمت هر کیلوگرم 3000 تومان می‌دادیم که متقاضیان می‌گفتند در بازار، شکر اصفهان با قیمت 2800 تومان موجود است که سفیدتر و بهتر است و شکر شما گران تر و زردرنگ و شکر فسا است که با این وضعیت نمی‌صرفد، لذا 800 تن را نخواستند و فقط 18 مراجعه کننده 200 تن شکر را گرفتند.

مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه کرمان با اشاره به این‌که کارخانه تصفیه شکر فعال در استان نداریم و یکی از مشکلات همین است، گفت: سهمیه شکر ما را به انبار کارخانجات نزدیک به استان کرمان می‌دهند.

وی با بیان این‌که حواله بعدی شکر 480 تن در پنج آذرماه اعلام شد که تا آخر بهمن ماه اعتبار داشت و با قیمت هر کیلوگرم 3000تومان کامل جذب شد، تصریح کرد: مجوز سوم استان کرمان 300 تن شکر از اوایل اول بهمن ماه بود و فقط 98 تن مراجعه کننده داشت و مابقی جذب نشد.

بیگلری با اشاره به این‌که از اواسط بهمن کمبود شکر احساس شد که بلافاصله ابلاغ مجوز چهارم به میزان 400 تن برای استان را داشتیم و 323 تن از این میزان جذب شد، اظهار کرد: مجوز دیگری که در بهمن ماه ابلاغ شد 396 تن بود که از این میزان 348 تن جذب شد و 47 تن باقی ماند و همه این مجوزها برای تامین شکر از کارخانه فسا در استان فارس بود.

مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه کرمان افزود: حواله بعدی شکر برای استان کرمان هشتم اسفندماه جاری به میزان 750 تن بود که خیلی دیر بود و این حواله برای تامین شکر از مرودشت صادر شد، زیرا کارخانه فسا در تحویل به دارندگان حواله همکاری لازم را نداشت و توان تحویل دهی آنها در روز محدود بود که در مجموع از این میزان نیز 743 تن مراجعه کننده داشت و جذب شد.

وی بیان کرد: 18 اسفندماه به دلیل کمبود شکر در استان و مکاتبات ما با تهران که 4800 تن شکر درخواست کردیم، 3000 تن مجوز دادند که از این میزان تاکنون با وجود تاکیدات مبنی بر این‌که هر کس شکر می‌خواهد به مبادی مربوطه مراجعه و به غله معرفی شود، اما تاکنون فقط 709 تن مراجعه کننده معرفی شدند که حواله این میزان شکر برای کارخانه میبد یزد و اعتبار این مجوز تا پایان فروردین 98 است.

مدیر شرکت غله منطقه کرمان گفت: جدا از حواله‌های صادر شده، ما 300 تن ذخایر استراتژیک شکر برای استان کرمان گرفته‌ایم که در محل انبارهای مرکز استان ذخیره سازی شده و در صورت تصمیم‌گیری ستاد تنظیم بازار، می‌توانیم به متقاضیان شکر با قیمت هر کیلوگرم 3 هزار تومان تحویل بدهیم و هیچ مشکلی نداریم و کمبودی نیست.

وی افزود: هیچ مشکلی بابت موجودی شکر نیست و به هر کس با هر مقدار از مجرای قانونی معرفی شود، تحویل داده می‌شود و متقاضیان می‌توانند طی مدت 48 ساعت می‌توانند شکر درخواستی را دریافت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha