• جمعه / ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ / ۲۳:۴۴
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 98013013388
  • خبرنگار : 71548

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد

لزوم تمرکز بر توسعه آموزش‌های تخصصی

 لزوم تمرکز بر توسعه آموزش‌های تخصصی

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر لزوم گسترش آموزش‌های تخصصی در نقاط مختلف کشور اظهار کرد که جریان‌های هنری می‌توانند باعث شکوفا شدن استعدادهای زیادی در مناطق مختلف کشور بشود.

به گزارش ایسنا، سید مجتبی حسینی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر روز جمعه (۳۰ فروردین ماه) در حاشیه اختتامیه دومین جشنواره ملی مجسمه‌های نمکی در جمع خبرنگاران درباره لزوم گسترش رویدادهای فرهنگی در اقصی نقاط کشور اظهار کرد: یکی از نکات مهمی که ما باید برای توسعه هنر در کشور مد نظر داشته باشیم، نگاه آمایشی به سرزمین‌مان است. اینکه بدانیم چه امکانات و توانمندی‌هایی در نقاط مختلف ایران موجود است. این توانمندی‌ها شامل ظرفیت‌ها و استعدادهای طبیعی، جغرافیایی و انسانی می‌شود که می‌تواند بستر مناسبی برای توسعه و پایداری هنر در این مناطق باشد.

او ادامه داد: به عنوان مثال اگر در منطقه‌ای امکان برگزاری رویدادهای مجسمه‌سازی وجود نداشته باشد اما با این وجود برای برگزاری آن سرمایه‌گذاری شود، طبیعتاً تلاشی صورت گرفته که پایدار و منجر به وجود آمدن یک جریان نخواهد شد. تالاب کجی یکی از استعدادهای ویژه در استان خراسان جنوبی محسوب می‌شود که ما می‌توانیم با طراحی رویداد هنری همچون جشنواره مجسمه‌های نمکی علاوه بر پرورش و تشویق استعدادها نگاه و توجه ملی را نیز به این منطقه معطوف کنیم.

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: طبیعتاً وقتی یک رشته‌ای پایدار شود و گونه‌ای هنری در یک منطقه جغرافیایی به حرکت درآید، بسیاری از استعدادهای دیگر نیز در آن منطقه شکوفا خواهد شد. به عنوان مثال در کنار جشنواره مجسمه‌های نمکی، هنرمندان بومی نیز محصولات صنایع دستی خود را نیز برای فروش به این منطقه آورده بودند. در واقع می‌توان گفت که در حاشیه یک رویداد هنری، کسب و کاری نیز شکل گرفته بود. بنابراین استمرار این جریان می‌تواند امکانات بیشتری را برای این منطقه به همراه داشته باشد.

حسینی، خراسان جنوبی را منطقه‌ای بسیار بااستعداد و دارای جمعیت جوان مستعد برشمرد و با اشاره به بخش بومی در این دوره از جشنواره مجسمه‌های نمکی یادآور شد: بسیاری از آثاری که توسط هنرمندان بومی در جشنواره امسال ارائه شدند با کارگاه‌ها و دوره‌های بازآموزی شاهد جهش ویژه‌ای در نوع آفرینش‌شان خواهیم بود. آنچه من به عنوان مسئول می‌دانم این است که بیشترین کاری که باید در این زمینه انجام بدهیم توسعه آموزش‌های تخصصی است.

او در ادامه اظهار کرد: در همین راستا در بودجه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مقرر شده است که باید بودجه به برنامه‌هایی تخصیص پیدا کند که بر مبنای مطالعه تدوین شده‌اند. در واقع ما بر اساس مطالعه برنامه‌هایی را متناسب با ظرفیت‌های هر استان تعیین و قطعاً از اجرای آن‌ها حمایت خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha