• پنجشنبه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 98032310596
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

پیش‌بینی صادرات ۵۰۰ هزار تن سیب و انگور از ارومیه طی سال جاری

پیش‌بینی صادرات ۵۰۰ هزار تن سیب و انگور از ارومیه طی سال جاری

ایسنا/آذربایجان غربی شهردار ارومیه گفت: امسال با فراهم‌سازی زمینه‌های صادرات شاهد صادارات در حدود 400 هزار تن سیب و 100 هزار تن انگور خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، محمد حضرت پور در جمع خبرنگاران بیان کرد:  برای توسعه بخش کشاورزی این استان و افزایش درآمدها به مقوله توسعه صادارت توجه ویژه می‌شود چرا که مقوله صادارات راه نجات بخش کشاورزی است و بسترهای لازم جهت صادرات نیز مهیا شده است.

وی اظهار کرد:  در آذربایجان‌غربی با وجود بخش صنعت اما باید همچنان به کشاورزی به دلیل اینکه منجر به افزایش درآمدهای مردم می‌شود توجه شود لذا جهت رونق اقتصادی در بخش کشاورزی در این استان باید به مقوله توسعه محصولات کشاورزی نگاه ویژه کرد که در سایه آن شاهد تحقق یکی از محورهای افق 1404 یعنی برخورداری مردم از اقتصاد پویا شد.

شهردار ارومیه عنوان کرد: هدف‌گذاری در توسعه صادرات محصولات کشاورزی استان  با مهیا شدن بسترهای لازم طی سال‌های اخیر رقم خورده به‌طوریکه که شاهد افزایش صادارات محصولات به داخل و کشورهای خارج  بودیم و پیش‌بینی می‌شود که امسال نیز در حدود 400 هزار تن سیب و 100 هزار تن انگور صادر شود. 

وی از برگزاری جشنواره‌های میوه‌های فصلی در تابستان و بازاریابی محصولات در سایه برگزاری این جشنواره خبر داد و گفت: باید از فرصت‌های لازم جهت صادارات میوه‌های هسته‌دار چون گیلاس به خارج از کشور با توجه به تقاضای بازارهای خارجی استفاده کرد.

شهردار ارومیه گفت:  جهت توسعه صادرات محصولات کشاورزی با فراهم سازی بسترهای لازم در کنار دستگاه های زیر ربط چون صنعت و معدن و تجارت  و جهاد کشاورزی هستیم و اینکه به این موضوع بخشی نگاه نکنیم و باید هر چقدر در توان داریم برای تحقق امر صادارات تلاش کرد.

 وی در پاسخ به این گفته‌های برخی اشخاص که چرا شهرداری به این مقولات ورود می‌کند، بیان کرد: متولی فروش محصولات کشاورزی  و تنظیم بازار فروش سازمان میوه و تره بار شهرداری ارومیه است و این شهرداری است که باید پیشرو در امر صادرات و بازاریابی در داخل و خارج از کشور باشد تا در سایه این اقدامات محصولات کشاورزی به فروش رسد و شاهد رونق اقتصادی باشیم.

حضرت پور با بیان اینکه  از بهمن سال گذشته  صادارت هندوانه  از ارومیه به اروپا  از میدان میوه و تره بار شهرداری ارومیه  انجام شد،  بیان کرد: در حال حاضر میدان میوه و تره بار شهرداری ارومیه به بزرگ‌ترین جایگاه صادرات محصولات کشاورزی استان مبدل شده است  به‌طوری روزانه از این میدان شاهد صادارات محصولات کشاورزی چون صادارات روزانه 200 تریلی هندوانه به خارج از کشور هستیم.

وی بیان کرد: محصول هندوانه می‌توانست ازشهر جیرفت صادر شود اما از آنجا که می‌خواستیم این مهم در ارومیه اتفاق بیفتد تا با بازاریابی مناسب ارومیه به عنوان مرکز صادارات محصولات کشاورزی به اروپا  شناخته شود و همواره تجار از کشورهای مختلف در این شهر جهت  امر صادارات محصولات کشاورزی حضور داشته باشند، این کار را از ارومیه انجام دادیم.

شهردار ارومیه تاکید کرد:  هر چقدر بتوانیم با تولید محصولات با کیفیت و رعایت استاندارها توسط تاجران در امر صادارت گام برداریم به همان اندازه شاهد افزایش درآمدها در بخش کشاورزی خواهیم بود.

وی افزود:با ارائه برنامه‌ها و پیگیری‌های لازم با توجه به تقاضای بازار شاهد  توسعه صادرات محصولات با کیفیت بهتری در فصل اوج تولید محصولات کشاورزی باشیم که در سایه این مهم  شاهد رونق اقتصادی در بخش کشاورزی، کاهش آسیب‌های اجتماعی چون سرقت در فصل تابستان خواهیم بود بود.

شهردار ارومیه یادآور شد:  هر چقدربه بخش کشاورزی این استان به عنوان قطب کشاورزی کشور توجه ویژه شود به همان اندازه شاهد اشتغال بیشتر در این حوزه و کاهش آسیب های اجتماعی  و رونق اقتصادی در بخش هتل، حمل و نقل و در نتیجه عمران و آبادانی  خواهیم بود  و تنها راه نجات استان در تحقق این مهم است.

وی ادامه داد: اگر امروز در سطح کشور در رتبه 28 در برخی  شاخص‌ها هستیم می‌توان  با اراده مردم،  تصمیمات و پیگیری‌های مناسب به رتبه‌های نخست دست یافت چراکه این استان با دارا بودن ظرفیت‌های بی‌شمار از نظر بسیاری از شاخص‌ها در رده‌های پنجم و ششم قرار دارد .

شهردار ارومیه با تشکر از استاندار آذربایجان غربی به‌دلیل آغاز حرکت‌ها در جهت توسعه استان در بخش سرمایه‌گذاری و صادرات و رونق تولید داخلی تشکر کرد.

وی با بیان اینکه انجام اقدامات لازم جهت تحقق توسعه و رونق در بخش کشاورزی منجر به افزایش درآمدهای مردم و افزایش درآمدهای مردم باعث  افزایش منابع مالی شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهر می‌شود، بیان کرد:  رونق اقتصادی در بخش کشاورزی منجر به افزایش سرانه درآمد مردم می‌شود و این یعنی یکی از محورهای افق 1404 یعنی برخورداری مردم از اقتصاد پویا تحقق می‌یابد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha