• دوشنبه / ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ / ۲۲:۵۷
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 98032713058
  • منبع : نمایندگی قم

معاون وزیر علوم آفریقای جنوبی تاکید کرد:

لزوم آشنایی مردم آفریقای جنوبی با فرهنگ و تمدن ایرانی

 لزوم آشنایی مردم آفریقای جنوبی با فرهنگ و تمدن ایرانی

ایسنا/قم معاون امور بین‌الملل وزارت علوم آفریقای جنوبی گفت: متأسفانه در آفریقای جنوبی، شناخت درست و کافی از کشور ایران وجود ندارد و نیاز است که نویسندگان و فرهنگ ایرانی به شکل مطلوب‌تری به مردم و دانشجویان آفریقای جنوبی معرفی شود تا با تمدن ایرانی آشنا شوند.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، دکتر غالب جچی، عصر امروز در نشستی پس از بازدید از دانشگاه قم، عنوان کرد: شهر قم را به عنوان حرم اهل بیت می‌شناسیم و دانشگاه قم قطعاً ظرفیت‌های بسیاری از لحاظ علمی دارد.
وی افزود: به منظور شناسایی ظرفیت‌های علمی و فنی دانشگاه‌های ایران و بررسی زمینه‌های همکاری به ایران سفر کردیم و از دانشگاه‌های برجسته بازدید کردیم.
معاون امور بین الملل وزارت علوم آفریقای جنوبی بیان کرد: متأسفانه در آفریقای جنوبی، شناخت درست و کافی از کشور ایران وجود ندارد و نیاز است که نویسندگان و فرهنگ ایرانی به شکل مطلوب‌تری به مردم و دانشجویان آفریقای جنوبی معرفی شود تا با تمدن ایرانی آشنا شوند.
وی ادامه داد: علاقه مند هستیم تا با فرهنگ ایرانی و مفاخر ادبی ایران همانند حافظ و سعدی بیشتر آشنا شویم و دانشجویان آفریقای جنوبی با زبان فارسی آشنا شوند و آن را فرابگیرند.
وی ادامه داد: دانشگاه‌های آفریقای جنوبی در مطالعات اسلامی ظرفیت‌هایی کمی دارند و به دنبال گسترش ظرفیت‌ها هستیم، همچنین در موضوع اقتصاد اسلامی و ساختار آن علاقه مند هستیم اطلاعات بیشتری کسب کنیم و آشنایی بیشتری پیدا کنیم.
جچی تصریح کرد: ۶۰ هزار دانشجوی خارجی در ۲۶ دانشگاه دولتی آفریقای جنوبی مشغول تحصیل هستند و در رشته‌های حقوق موفقیت‌های بسیاری را کسب کردند.
وی اظهار کرد: معمولاً برخی از جوانان برای تحصیل در حوزه علمیه به ایران و قم سفر می‌کنند ولی دوست داریم این موضوع به دانشگاه‌ها هم سرایت کند و برخی دانشجویان از آفریقای جنوبی برای تحصیل به دانشگاه‌های ایران و قم مراجعه کنند.
معاون امور بین الملل وزارت علوم آفریقای جنوبی تصریح کرد: تحریم‌ها تأثیرات زیادی را در دانشگاه‌ها و وضعیت ایران گذاشته است و محدودیت در اخذ ویزا کشورها مختلف نمونه‌ای از این تأثیرات است ولی ما علاقه مند هستیم هیئت‌های متعددی از دانشگاه‌های ایران برای تعامل و همکاری به آفریقای جنوبی سفر کنند.
وی تاکید کرد: در سال ۱۹۸۸ میلادی، دکتر معین وزیر علوم وقت ایران به آفریقای جنوبی سفر کرد و از وضعیت دانشگاه‌ها بازدید کرد ولی مدت زمانی گذشته است و علاقه‌مند هستیم ارتباطات گسترش پیدا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha