• دوشنبه / ۳ تیر ۱۳۹۸ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98040301727
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

دعوت از دانشگاهیان برای ارائه راهکارهای پیشگیری از تبخیر در دریاچه ارومیه

image.png

مدیر دفتر منطقه ای ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان شرقی گفت: با توجه به آغاز فرآیند تبخیر انتظار می‌رود، اساتید و پژوهشگران دانشگاه و متخصصان امر در استان پای کار بیایند و راهکارهای خود را ارائه دهند که در این خصوص دفتر منطقه ای ستاد احیای دریاچه در استان آماده دریافت پیشنهادات و راهکارهاست.

‌به گزارش ایسنا، خلیل ساعی در گفت‌وگو با خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت دریاچه ارومیه، اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار ارائه شده تراز دریاچه در ۲ تیرماه سال جاری، حال دریاچه نسبت به سال‌های اخیر مطلوب است.

وی افزود: با وجود آغاز دوره تبخیر همچنان آب موجود دریاچه ۵ میلیارد متر مکعب است، در حالی که در دوم تیرماه سال گذشته ۲.۰۸ میلیارد متر مکعب آب وجود داشت، به عبارتی آب موجود در دریاچه ۲.۹۲ میلیارد متر مکعب نسبت به مشابه سال گذشته و ۳.۹۵ میلیارد متر مکعب نسبت به ابتدای سال زراعی جاری افزایش یافته است.

ساعی ادامه داد: در حال حاضر تراز سطح دریاچه ارومیه ۱۲۷۱.۸۲ است که این میزان نسبت به مشابه سال گذشته یک متر و ۴ سانتی متر بالا آمده است.

وی ادامه داد: وسعت دریاچه ارومیه در تاریخ ۲ تیرماه ۳۱۷۸ کیلومتر مربع بوده و نسبت به سال قبل ۸۵۶ کیلومتر بزرگ‌تر شده است.

مدیر دفتر منطقه‌ای ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان شرقی با اشاره به موضوع آغاز فرابند تبخیر به دنبال آغاز فصل گرما، گفت: بزرگترین تهدید پیش روی دریاچه ارومیه موضوع تبخیر بوده و البته دراین خصوص تا به امروز مطالعات بسیاری در سطح دنیا در خصوص پیشگیری از تبخیر آب دریاچه‌ها انجام شده است.

وی افزود: پیشگیری از تبخیر آب دریاچه ارومیه نیازمند ارائه راهکارهای علمی دقیق بوده که در این خصوص باید دانشگاهیان و متخصصان امر پای کار بیایند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.