• دوشنبه / ۳ تیر ۱۳۹۸ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 98040301828
  • منبع : نمایندگی قزوین

95 ملاقات با والدین به سبک مرکز مهر خانواده

95 ملاقات با والدین به سبک مرکز مهر خانواده

ایسنا/قزوین معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین گفت: سال گذشته 95 فرزند طلاق در مرکز مهر خانواده قزوین با والدین خود ملاقات کردند.

هدی حقیقی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به مراکز مهر خانواده، تصریح کرد: این مراکز در راستای ساماندهی وضعیت ملاقات اطفال با والدین خود که به علت طلاق از هم جداشده‌اند و حضانت طفل بر عهده یکی از آن‌هاست راه‌اندازی شده است.

وی افزود: ملاقات با فرزند یکی از مسائل مورد اختلاف میان والدین طلاق گرفته از هم است که در برخی موارد به دلیل عدم توافق، والدی که حضانت طفل را به عهده دارد به تعهدات خود مبنی بر تهیه مقدمات ملاقات عمل نمی‌کنند و به‌ناچار با حکم قضائی ملاقات صورت می‌گیرد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین اظهار کرد: پیش از راه‌اندازی این مراکز دادگاه‌ها برای حل این مشکل، کلانتری را محل ملاقات اطفال با والدین خود قرار می‌دادند درحالی‌که این اقدام به طفل آسیب روحی و روانی جدی وارد و ترس و اضطراب ناشی از این ملاقات آرامش روحی او را در معرض خطرات جدی قرار می‌داد.

وی بیان کرد: در مراکز مهر خانواده ضمن ملاقات فرزند با والدین جلسات مشاوره باهدف کاهش تنش خانواده، فراهم کردن امکان بازگشت و بهبود وضعیت کودکان برگزار می‌شود، برای کاهش آسیب‌ها و سنجش کودکان ازنظر روانی به‌خصوص مواردی مانند کودک‌آزاری نیز خدمات مشاوره تخصصی به فرزند و والدین ارائه می‌شود.

حقیقی خاطرنشان کرد: سال گشته بیش از 2500 خدمت تخصصی به کودکان و والدین آن‌ها شامل خدمات روانشناسی، مددکاری و حقوقی ارائه‌شده است، همچنین در این مدت 95 کودک پذیرش کردیم، قبلاً این ملاقات در کلانتری‌ها صورت می‌گرفت که تأثیرات منفی بر روحیه کودک می‌گذاشت.

وی یادآور شد: این ملاقات با همکاری دادگستری انجام می‌شود و والدین از دادگاه حکم ملاقات با فرزند می‌گیرند، در تایم مشخص‌شده در مرکز با کودک خود ملاقات می‌کنند و در برخی موارد در صورت داشت مجوز می‌توانند فرزند را چندساعتی به همراه خود ببرند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین یادآور شد: امکانات خاصی در مرکز ایجادشده است، اتاق ملاقات، اتاق بازی، گذاشتن فضایی بازی در حیاط و قرار دادن کتاب داستان و اسباب‌بازی، تلاش می‌کنیم که فضایی شاد و مفرح را در آن ساعات ایجاد کنیم.

وی افزود: مشکلات اضطرابی، افسردگی، افت تحصیلی، پرخاشگری ازجمله تبعات طلاق برای فرزندان است، این مرکز مددکار دارد و با توجه به مشکل کودک از روش‌های مختلف بازی‌درمانی، داستان درمانی و روش‌های دیگر سعی در تلطیف شرایط دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha