• پنجشنبه / ۶ تیر ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98040603472
  • خبرنگار : 71505

آخرین مصوبات کمیسیون ماده ۱۱ قانون هوای پاک استان تهران

محمد تقی زاده

معاون عمرانی استانداری تهران از موافقت مشروط با افزایش ظرفیت کارگاه تولید نان سوخاری در محدوده تهران خبر داد.

محمد تقی زاده در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح آخرین مصوبات کمیسیون ماده ۱۱ قانون هوای پاک استان تهران گفت: بر اساس قانون، استقرار صنایع تا شعاع ۱۲۰ کیلومتری شهر تهران امکان پذیر نیست و صنایع باید در شهرک های صنعتی مستقر شوند اما از گذشته برخی صنایع در داخل حریم شهرها و یا داخل آنها استقرار یافته‌اند.

وی افزود: اگر چنین واحدهایی قصد اعمال تغییر در روند کار خود داشته باشند باید موضوع در کمیسیون ماده ۱۱ قانون هوای پاک استان تهران بررسی شود بر همین اساس در آخرین جلسه این کمیسیون پرونده واحد تولیدی نان سوخاری واقع در شهر ری مورد بررسی قرار گرفت، واحدی که از سال ۱۳۳۵ فعال است.

وی ادامه داد: این واحد صنعتی درخواست افزایش ظرفیت و تولید داشت که باید موافقت صنعت و معدن و محیط زیست را کسب می کرد تا مجوز گسترش و افزایش تولید دریافت می‌کرد اما محیط زیست این مورد را مقایر با قوانین بالادستی دانست.

وی تاکید کرد: با توجه به شرایط موجود و قرار گیری در سال رونق تولید و لزوم اشتغالزایی در کشور مقرر شد با افزایش تولید مشروط بر رعایت تمهیدات زیست محیطی در نظر گرفته شده در کمیسیون موافقت شود به این ترتیب این مجموعه می‌تواند در محل فعلی یعنی شهر ری مستقر باشد و ظرفیت خود را هم افزایش دهد.

معاون استاندار تهران ادامه داد: پرونده‌های دیگری در این جلسه مطرح شدند مربوط به موضوعاتی در شهرهای مختلف سطح استان تهران با موضوعات مختلف همانند داشتن مشکلاتی در حوزه‌های محیط زیست که به جز یک مورد مابقی همه حل و فصل شد و خواسته‌ها با حفظ موارد محیط زیستی مورد موافقت قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.