• سه‌شنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 98061206376
  • منبع : نمایندگی قم

امر به معروف و نهی از منکر یک مسئولیت اجتماعی همگانی است

امر به معروف و نهی از منکر یک مسئولیت اجتماعی همگانی است

جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم گفت: امربه معروف و نهی از منکر یک مسئولیت اجتماعی همگانی است و منحصر به بحث عفاف و حجاب نیست و مصدایق زیادی دارد.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه‌ی قم، سید محمدتقی حسینی در نشست خبری امروز که با موضوع گزارش عملکرد یکساله‌ ستاد امر به معروف و نهی از منکر که در ساختمان همین ستاد برگزار شد، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری امام حسین (ع)، گفت: هفته‌ی اول ماه محرم به عنوان هفته‌ی احیای امر به معروف و نهی از منکر نام گذاری شده است.

وی بیان کرد: امام حسین(ع) در وصیت‌نامه‌ی خود به برادرش محمد حنفی اعلام کرد، هدف از قیام من احیای فریضه‌ی فراموش شده‌ی امربه معروف و نهی از منکر است، در نظام جمهوری اسلامی ایران نیز باید اهتمام ویژه‌ای به موضوع امر به‌ معروف و نهی منکر داشته باشیم.

حسینی ادامه داد: شعار هفته‌ احیای امربه معروف و نهی از منکر، «نهضت حسینی، مطالبه‌گری و مسئولیت اجتماعی» نام‌گذاری شد و هر روز این هفته نیز نام ویژه‌ای دارد: روز اول، امربه‌معروف و نهی از منکر مسئولان و روز دوم، مطالبه‌گری و روزهای آتی به ترتیب؛ مسئولیت اجتماعی، فرهنگ‌سازی، رسالت رسانه، نظارت همگانی و رونق تولید ملی نام گرفته است و این هفته از ۱۰ الی ۱۶شهریورماه است.

وی خاطرنشان کرد: بدحجابی برخلاف قانون کشور است و با قانون‌شکنان باید برخورد شود. حجاب مردم یک شهر ویترین ظاهری و نشان‌دهنده‌ی ظاهر آن شهر است لذا لازم است بحث امر به معروف و نهی از منکر جدی گرفته شود، فعالیت‌های فراوانی در این زمینه انجام شده است مانند تشکیل شورای امربه‌ معروف در تمام ادارات استان، ایجاد دفاتر مرکزی امربه معروف در حرم مطهر و مسجد جمکران و ایجاد گروه‌های مردمی که به تذکر لسانی می‌پردازند.

حسینی افزود: طبق قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، تمام مردم حق دارند در چارچوب قانون و حفظ حرمت‌ها، مسئولان را به خیر دعوت کرده و ارشاد کنند و هیچ مسئولی حق ندارد مانع از انجام فریضه‌ی امر به معروف و نهی از منکر شود و خللی در این کار ایجاد کرده و حمایت مادی، معنوی و قضای از آمران نیز در دستورکار جدی ستاد قرار دارد.

به گفته وی، در مناطق ۸‌گانه‌ی شهر قم و ۵ بخش اصلی شهر مانند پردیسان و فردو نیز شورای امربه‌معروف و نهی از منکر زیر نظر ائمه جمعه، اتاق اصناف قم و مکان‌های گردشگری و هتل‌ها و مسافرخانه‌های استان و مجتمع‌های رفاهی بین راهی نیز این شورا تشکیل شده است و در مکان های پرتردد شهر مانند؛ خیابان شهدا، فلکه‌ی شهید دستغیب و کوه خضر نبی(ع) نیز آمران به معروف به تذکر لسانی می‌پردازند.

وی در پایان گفت: از ابتدای سال تحصیلی نیز در مدارس استان به دانش آموزان آموزش‌های لازم جهت شناخت منکر و عمل به امر معروف و در دانشگاه‌ها نیز کرسی‌های آزاد اندیشی باهدف توجیه جوانان نسبت به حجاب اجرا خواهد شد و در این راستا از تمام رسانه‌ها تقاضا داریم نسبت به پوشش خبری طرح‌ها و ترویج هرچه بهتر امر به معروف و نهی از منکر تلاش کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha