• سه‌شنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 98071612183
  • خبرنگار : 50038

کارخانه آسفالت سامن برق و گاز ندارد

کارخانه آسفالت سامن برق و گاز ندارد

ایسنا/همدان شهردار سامن از تحقق نهضت آسفالت طی 3 ماه در این شهر با وجود کمبود اعتبارات خبر داد و گفت: شهرداری سامن یک کارخانه آسفالت دارد که فاقد امکانات برق و گاز است و با ژنراتور و نفت کوره کار می کند.

به گزارش ایسنا، عظیم باویسی امروز در نشست راهبردی اصحاب رسانه با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر سامن، با بیان اینکه بودجه شهرداری سامن در سال گذشته یک میلیارد و 800 میلیون تومان بود که امسال به 2 میلیارد تومان افزایش یافت، افزود: تا شهریورماه 66 درصد بودجه عمرانی تحقق یافت.

وی به تحقق وعده‌اش در بدو ورود به این شهر مبنی بر آسفالت ریزی بلوار سامن اشاره کرد و ادامه داد: در مدت کوتاه 3 ماهه با صرفه جویی در منابع مالی و کار جهادی توسط شهرداری بیش از 44 هزار مترمربع طول بلوار و 2 هزار مترمربع حاشیه میدان سامن لکه گیری و آسفالت شد که رضایت مردم را درپی داشت.

باویسی به موقعیت استراتژیکی سامن و قرار گرفتن آن به عنوان یک مسیر مواصلاتی مهم در جنوب استان همدان اشاره و اظهار کرد: روزانه حدود 6 هزار وسیله نقلیه سبک و سنگین از بلوار سامن عبور می کند که سبب فرسایش روکش آسفالت این مسیر می شود.

شهردار سامن به جدولگذاری حاشیه بلوار، خط کشی، رنگ آمیزی المان ها و چراغانی و نورپردازی سطح شهر، نصب تمثال شهدا و پرچم جمهوری اسلامی ایران در خیابان ها و میادین این شهر اشاره کرد و با بیان اینکه تمام تجهیزات و امکانات سبک و سنگین لازم در شرایط بروز حوادث بحرانی مثل سیل، طوفان و ... خریداری شده و ستاد مدیریت بحران شهرداری در آماده باش کامل به سر می برد، خاطرنشان کرد: در سالجاری نیز پروژه ها و برنامه های مختلفی در دست اقدام داریم.

وی بیان کرد: یک میلیارد و 540 میلیون تومان اعتبار استانی از محل تملک سرمایه در اختیار ما قرار داده اند که از این رقم 500 میلیون تومان صرف مهار سیل های سطحی و 450 میلیون تومان نیز صرف احداث سوغات سرا در بوستان الغدیر می شود.

شهردار سامن ادامه داد: جدولگذاری و انجام سنگفرش و موزائیک کاری سطح معابر، احداث 72 کیلومتر پل فلزی روی خیابان های اصلی و فرعی شهر، احداث یک پل عابر هوایی با اعتبار 200 میلیون تومان مقابل بانک ملی و احداث پل طجر در مسیر روستای طجر، از دیگر پروژه های تعریف شده در سالجاری است که در دست اقدام و پیگیری هستند.

وی بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه عمده راه تأمین معاش و منبع درآمد مردم سامن از طریق تهیه خیارشور و برداشت گردو است، گفت: امکانات و زیرساخت های موجود در این شهر بسیار ضعیف هستند.

باویسی یادآور شد: شهرداری ها یک دستگاه خودکفا، غیرانتفاعی و غیردولتی هستند که منابع درآمدی آنها از طریق پرداخت عوارض توسط مردم تأمین می شود و تا زمانی که مردم عوارض ساخت و ساز، تغییرکاربری و کمیسیون ماده 100 خود را به شهرداری پرداخت نکنند، عملاً بودجه ای برای ارائه خدمات به ساکنان شهر نداریم.

وی با تأکید بر اینکه باید آگاهی و دانش مردم سامن نسبت به قوانین موجود در شهرداری ها در زمینه پرداخت عوارض ساخت و ساز و معامله املاک، افزایش یابد، خاطرنشان کرد: مردم اطلاعات کافی در راستای قوانین شهرداری ندارند.

باویسی با بیان اینکه هدف ما سازندگی کهن شهر سامن است، تصریح کرد: کلیه انتقادهای سازنده شهروندان به ویژه خبرنگاران را به منظور رفع مشکلات و نواقص موجود پذیرا هستم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha