• شنبه / ۲۷ مهر ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 98072719720
  • خبرنگار : 71511

/فعالیت‌های ستاد مرکزی اربعین/

افزایش اقدامات لجستیکی اورژانس برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین

افزایش اقدامات لجستیکی اورژانس برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین
عکس آرشیوی است.

نماینده اورژانس در ستاد اربعین حسینی گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته هر ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر یک آمبولانس و هر ۳۰ کیلومتر هم یک اتوبوس آمبولانس مستقر شده است.

به گزارش ایسنا، محمد قادری‌فر صبح امروز در جلسه مانیتورینگ ستاد اربعین به تشریح اقدامات اورژانس پرداخت و اظهار کرد: کمیته بهداشت و درمان از ماه‌های قبل جلسات تخصصی مختلفی را برگزار کرده و در راستای خدمات‌رسانی بهتر به زائران اباعبدالله (ع) تفاهمنامه بین وزارت بهداشت ایران و عراق امضا کرده است.

وی افزود: اقدامات لجستیکی اورژانس نسبت به سال قبل بین ۲۵ تا ۴۰  درصد افزایش داشته است.

قادری‌فر تصریح کرد: این افزایش به‌گونه‌ای بود که ۱۱۰۰ دستگاه آمبولانس زمینی، ۴۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۵ فروند بالگرد و ۴ فروند آمبولانس هوایی با همکاری سازمان هواپیمایی و ارتش جمهوری اسلامی به کار گرفته‌ایم. در ضمن تعداد ۱۷ هزار نفر کادر اورژانس و ۳۶ هزار نفر کادر درمان از واحدهای بهداشت طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در مرزهای کشور برای مشکلات احتمالی مستقر بوده‌اند.

وی افزود: یکی دیگر از وظایف ما حضور در مرزهای میرجاوه، مرز دوغارون و مرز آستارا برای خدمات دهی به زائران پاکستانی بود.

نماینده اورژانس در ستاد اربعین حسینی تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته هر ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر یک آمبولانس و هر ۳۰ کیلومتر هم یک اتوبوس آمبولانس مستقر و۱۵ فروند بالگرد آماده کرده‌ایم تا اگر حادثه‌ای رخ داد بتوانیم مصدومان را به مراکز درمانی منتقل کنیم.

وی در ادامه گفت: همکاران ما در حوزه بهداشت، کنترل آب آشامیدنی روستاها را برعهده داشته‌اند همچنین در راستای گندزدایی آب بازدید از مخازن و چاه‌های آبی همچنین پخت و توزیع مواد غذایی، چه در خاک عراق و چه در خاک ایران را نظارت کرده‌اند.

قادری‌فر افرود: تمام زائران اتباع بیگانه را که وارد خاک کشور ما شدند را غربالگری کرده‌ و از نظر ابتلا به سندروم‌های مهم بررسی کرده‌ایم.

وی افزود: درمانگاه‌ها و مراکز درمانی را به‌صورت سیار در نوار مرزی غربی کشور آماده گذاشته‌ایم و ۹ بیمارستان سیار و کلینیک سیار و ۴ بیمارستان تخصصی برای CBRN به صورت آماده باش قرار داده‌ایم.

قادری فر تصریح کرد:۹۱ بیمارستان به عنوان بیمارستان‌های پشتیبان در نوار مرزی کشور به‌صورت آماده‌باش مستقر کرده‌ایم.

وی در پایان گفت: بالغ بر ۷۵ هزار زائر پاکستانی در شهر قم حضور داشتند که ۷ هزار و ۱۵۰ نفر نیازمند ویزیت و درمان بودند که همکاران ما اقدامات درمانی را برای آنها انجام دادند و ۱۴ مورد هم بستری شدند همچنین روی برخی از آنان عمل‌های جراحی انجام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha