• شنبه / ۱۱ آبان ۱۳۹۸ / ۱۵:۲۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98081106012
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

فرهنگ ورزش و تحرک باید در جامعه نهادینه شود

فرهنگ ورزش و تحرک باید در جامعه نهادینه شود

ایسنا/اصفهان معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: باید در جامعه فرهنگ ورزش و تحرک را نهادینه کرد.

به گزارش ایسنا، کمال حیدری امروز (شنبه) در نشست خبری به مناسب هفته سلامت، اظهار کرد: کم تحرکی اصلی ترین عامل خطر برای سلامت بانوان است. برای کنترل وزن افراد باید مشکل تحرک را حل کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات روحی و جسمی در افراد به سرعت در حال پیشروی است، تصریح کرد: باید برای رفع این مشکلات راه حلی پیدا کرد. باید تحرک که سلامت روح و روان را تحت شعاع قرار می‌دهد با برنامه ریزی صحیح در محل کار، منزل و ... مدیریت شود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به نقش دولت اشاره کرد و گفت: برای پیشرفت بانوان و افزایش سطح سلامت بانوان باید برنامه ریزی های بنیادین انجام شود و تمام بانوان باید در این برنامه ها لحاظ شوند.

حیدری تاکید کرد: باید در جامعه فرهنگ ورزش و تحرک را نهادینه کرد. به دلیل حرکت کشور به سمت سالمندی بروز بیماری های مختلف اجتناب ناپذیر است و در این میان بانوان به دلیل مسئولیت‌هایی که به عهده دارد، بیشتر در معرض آسیب هستند.

وی افزود: یک فرد جوان تا پایان میان سالی باید در هفته، ۷۵ یا ۱۵۰ دقیقه فعالیت شدید (نیم ساعت در روز) داشته باشد. در خصوص سالمندان حداقل ۳ روز در هفته فعالیت بدنی ۱۵۰ دقیقه باید زیر نظر پزشک انجام شود و علاوه بر این سالمندان باید حداقل ۲۰ دقیقه فعالیت کششی داشته باشند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار کرد: به نظر می رسد، جمعیت روستایی بسیار فعالتر از جمعیت شهری هستند، اما طبق آمارهای اخیر روستاییان فعالیت لازم را ندارند. در استان ۶۳ درصد زنان و ۵۰ درصد مردان بی تحرک هستند که از این تعداد ۵۲ درصد زنان روستایی و ۶۴ درصد زنان شهری کم تحرک یا بی تحرک هستند.

وی بالا بردن تحرک در جامعه را رسالتی مهم بر عهده مسئولان و اصحاب رسانه دانست و گفت: باید با فرهنگ سازی این مهم در جامعه نهادینه شود. در سنین پایین باید فرهنگ سازی صورت گیرد. ۴۰ درصد بیماری های غیرواگیر با پیشگیری حل خواهد شد.

حیدری تاکید کرد: کودکان حداقل روزی یک ساعت باید تحرک داشته باشند. سازمان جهانی بهداشت برای کودکان ۱۸۰ دقیقه فعالیت بدنی که یک ساعت از آن باید شدید باشد را تعیین کرده است.

وی درمورد خطرات زیاد نشستن گفت: خطر آن کمتر از سیگار کشیدن نیست و فرهنگ سازی برای این مشکل بسیار کمک کننده است. بالای ۶۰ درصد از افراد جامعه اضافه وزن و چاقی دارند. استفاده از پله به جای آسانسور یا راه رفتن در زمان صحبت با تلفن و کارهایی از این قبیل باعث افزایش تحرک افراد می شود.

 معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: به منظور آگاه سازی بانوان از سلامت در این هفته برنامه های متعددی پیش بینی شده است. برگزاری همایش بزرگ پیاده روی در جاده سلامت ناژوان در روز جمعه یکی از این موارد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha