• دوشنبه / ۱۳ آبان ۱۳۹۸ / ۲۰:۳۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98081308047
  • خبرنگار : 50188

یک استاد دانشگاه:

تهدیدات زیستی از مهمترین تهدیدات در دنیا

تهدیدات زیستی از مهمترین تهدیدات در دنیا

ایسنا/کرمان استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) تهران گفت: از مهمترین تهدیدات کلان دنیا پس از سایبری، تهدیدات بیوتکنولوژی(تهدیدات زیستی) است.

پرفسور علی کرمی عصر امروز 13 آبان ماه در همایش پدافند غیرعامل در سالن فجر مجتمع مس سرچشمه اظهار کرد: تهدیدات انسان ساز با توجه به توسعه روز افزون فناوری در حال تغییر چهره است.

وی افزود: سیل و زلزله ممکن است شدت وحدت و نوعش فرق کند اما از لحاظ فناوری تأثیری بر روی آن نمی گذارد، تهدیدات در زمینه پزشکی  و ایمنی در حال تغییرات است یکی از مهمترین تهدیدات کلان دنیا پس از سایبری، تهدیدات بیوتکنولوژِی یا زیستی است.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تهران با اشاره به اینکه دشمن متوجه شده که در حوزه تهدیدات سخت حریف ما نشده  و اقدامات نظامی بر علیه ما نتوانست کاری بکند، ادامه داد: ولی دشمن بر اساس اطلاعات موجود در همه زمینه ها دست بردار نیست و چهره تهدیداتش را عوض کرده و جنگ سخت را به جنگ نیمه سخت، نرم و هوشمند تبدیل می کند.

کرمی عنوان کرد: آمریکا واژه قدرت هوشمند را به کار می برد و گفته است که ما از تمام مولفه های هوشمند علیه ایران استفاده می کنیم لذا مولفه های قدرت آمریکا شامل علم و تکنولوژی و فناوری است و دامنه نفوذ و اشرافش بر منطقه است.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: ما در حوزه نفوذ ضربه پذیر هستیم به ویژه در حوزه دانشگاه ها و حوزه های علمی و تحقیقاتی و دشمن فردی را پیدا می کند که نفوذ پذیر باشد.

وی خاطرنشان کرد: مجتمع مس سرچشمه به عنوان یک آیتم قوی است که در تولید مس در خاورمیانه نظیر ندارد و در دنیا شاخص است لذا ممکن است دشمن از هر قدرت هوشمندی در از بین بردن این منابع مهم استفاده کند؛ ممکن است از پهبادها برای تخریب و از بین بردن ذخایر و منابع انسانی استفاده کند پس پهپادهای مشکوک را باید جدی گرفت.

کرمی خاطرنشان کرد: دشمن می تواند عامل ویروس خطرناک را به مخازن آب وارد کند؛ بیش از 1 میلیون لیتر اسید سولفوریک در مخازن مس سرچشمه رفسنجان ذخیره سازی می شود که باید تهدیدات در این زمینه را شناسایی و کنترل ومصون سازی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha