«علی اکبر حدادزاده» با اشاره به وجود هفت کارخانه خوراک دام صنعتی با ظرفیت تولید سالانه ۱۱۵ هزار تن در استان، اظهار کرد: یکی از شاخصهای اصلی کار دامپزشکی، نظارت مستمر بهداشتی بر کارخانجات تولید خوراک دام و طیور در راستای تأمین دام سالم است.
وی ادامه داد: دام سالم، غذای سالم و انسان سالم یک زنجیره به هم پیوسته است که منجر به شکل گیری جامعه سالم، پویا و کمک کننده به توسعه کشور است.
حدادزاده افزود: بر همین اساس، مسئولیت دامپزشکی در کنترل و نظارت بهداشتی بر کارخانجات خوراک دام و طیور شکل گرفته و با جدیت تمام دنبال می شود.
مدیر کل دامپزشکی استان در پایان تصریح کرد: هدف نهایی دامپزشکی تهیه مواد غذایی سالم برای شهروندان است که این مهم با تولید بهداشتی خوراک دام ممکن می شود لذا ضروری است که تولیدکنندگان ضمن أخذ پروانه بهداشتی بهرهبرداری، در تهیه مواد اولیه مصرفی تولید خوراک دام توجه جدی کنند.
انتهای پیام
نظرات