• یکشنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 98081911438
  • خبرنگار : 50046

هنری که در سبد خانوار مردم هیچ جایگاهی ندارد

هنری که در سبد خانوار مردم هیچ جایگاهی ندارد

ایسنا/خراسان شمالی برنده جایزه بزرگ مسابقات کاریکاتور در ایتالیا و ترکیه گفت: کاریکاتور در سبد خانوار مردم هیچ جایگاهی ندارد.

عباس ناصری از هنرمندان کاریکاتور در خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه رشته هایی همچون کاریکاتور رشته های انفرادی هستند، افزود: اگر قرار است هنرمندی در این رشته هنری موفق شود همه کار در دست خودش است و خود او می تواند زمینه موفقیت را برای خود فراهم کند.

وی ادامه داد: دلیل اینکه تاکنون هنر در سبد خانوار افراد قرار گرفته، این بوده که افراد نیاز به آن را احساس نکرده اند این درحالی است که هنر یکی از نیازهای اساسی و ضروری هر جامعه ای است.

ناصری با بیان اینکه یکی از مکان های عرضه هنر کاریکاتور نگارخانه ها است، اظهارکرد: اما به هیچ عنوان با نگارخانه ها موافق نیستم چراکه موفق نشده ایم مردم عادی را به سوی نگارخانه ها جذب کنیم.

وی تصریح کرد: در شهر بجنورد زمانیکه نمایشگاهی در نگارخانه برگزار می شود حدود 200 نفر بازدید می کنند که از این تعداد حدود 50 نفر از بازدیدکنندگان همیشگی از نمایشگاه ها هستند و مابقی افراد نیز تقریبا از فامیل و یا وابستگان همیشگی فرد برگزار کننده نمایشگاه است.

این کاریکاتوریست خراسان شمالی تاکید کرد: یکی از علت هایی که سبب شده تا مردم استقبال چندانی از نگارخانه ها نداشته باشند بحث دسترسی آن ها است.

وی توضیح داد: به عنوان مثال در سال های گذشته برای برگزاری نمایشگاه سوغات و ... در تخته ارکان بجنورد تبلیغات فراوان و حتی وسیله ایاب و ذهاب رایگان نیز در نظر گرفته می شد و همین امر سبب می شد تا مردم ترغیب شوند تا برای دیدن نمایشگاه بروند.

ناصری تاکید کرد: برای اینکه مردم برای تماشای آثار هنری همچون کاریکاتور ترغیب شوند باید کارها را مردمی کرد و می توان در این راستا فعالیت هایی همچون برگزاری نمایشگاه های محلی و روستایی برگزار کرد.

وی خاطرنشان کرد: این دیدگاه که آثار هنری و نمایشگاه های آثار هنری فقط متعلق به شهروندان است، اشتباه بوده چراکه اگر در سطح روستاها نیز نمایشگاه هایی برگزار شود مورد استقبال روستاییان قرار خواهد گرفت.

برنده جایزه بزرگ مسابقات کاریکاتور در ایتالیا و ترکیه با بیان خاطره ای گفت: در چند سال گذشته نمایشگاه کاریکاتور را در محل سینما سعدی در بجنورد برگزار کرده بودم که یک پیرزن گدا در حال ورود به نمایشگاه بود که یکی از مسئولان نمایشگاه درخواست کردم تا به آن پیرزن پولی داده شود تا وارد نمایشگاه نشود اما آن پیرزن از گرفتن پول خودداری و اعلام کرد که برای تماشای آثار نمایشگاه آمده است.

وی افزود: بعد از اینکه تماشای پیرزن از آثار نمایشگاه به پایان رسید متوجه شدیم که مدرک دیپلم قبل از انقلاب را دارد و بعد از آن با خط بسیار زیبایی در دفتر یادداشت آثار را توضیح داد.

ناصری ادامه داد: مدتی نیز در روستاها که برای کار کاریکاتور می رفتم آثاری را بر روی دیوار مسجد و یا دهیاری آن روستا نصب می کرد که مورد بازدید تعدادی از ساکنان روستایی قرار می گرفت.

وی اظهارکرد: بنابراین باید به سوی مردم، برپایی نمایشگاه های محلی و روستایی برویم تا مردم احساس نیاز به آثار هنری کنند و این مواردی است که جای خالی آن به خوبی در خراسان شمالی احساس می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha