• جمعه / ۲۴ آبان ۱۳۹۸ / ۲۳:۳۶
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 98082415806
  • منبع : بوشهر

چهارمین رویداد کارآفرینی بوشهر به ایستگاه آخر رسید

چهارمین رویداد کارآفرینی بوشهر به ایستگاه آخر رسید

ایسنا/بوشهر چهارمین رویداد کارافرینی بوشهر با عنوان "صنایع و خدمات نوآور" به میزبانی دانشگاه خلیج فارس با معرفی تیم‌ها و ایده های برتر به کار خود پایان داد.

رییس دانشگاه خلیج فارس بوشهر در اختتامیه این رویداد ضمن تشکر از مرکز کارآفرینی دانشگاه و کانون کارآفرینی، گفت: خوشحال هستیم که این رویداد با استقبال خوب دانشجویان و به ویژه دانش اموزان مواجه شده است.
 
عبدالمجید مصلح بیان کرد: این رویداد فرصت مناسبی برای به اشتراک گذاشتن ایده ها است. در این فرآیند سه روزه افراد می توانند با کمک و راهنمایی منتورها (مشاوران) ایده هایشان را توسعه داده و تجاری سازی نمایند و همچنین به تقویت توانمندی های مورد نیازشان بپردازند.

وی با بیان اینکه در رویداد کارآفرینی از نظر مهارتی و نگرشی جهش خوبی اتفاق می افتد، تاکید کرد: امیدواریم پس از این، فرآیندِ "تا رویداد" را تقویت کنیم تا ایده های قویتری داشته باشیم و از تکرار و کپی کردن دوری شود. 

رئیس دانشگاه خلیج فارس با اشاره به لزوم در نظر گرفتن ابعاد فناورانه، خاطرنشان کرد: ایده ها باید در یک بازه زمانی بین ۶ ماه تا یک سال از جهت ابعاد فنی مورد بررسی قرار گرفته شود تا بعدا در رویداد از ابعاد بازاری و مدل کسب و کار بر روی آن تامل شود.

وی در پایان از همکاران مرکز کارآفرینی و آموزش و پرورش خواست شروع رویداد بعدی همین فردا باشد تا شاهد رویداد باشکوه تری با حضور سرمایه گزاران باشیم. 

هدف اصلی رویداد آموزش ورود به دنیای کسب کار است

هم بنیان گزار آچارباز (استارت آپ درخواست آنلاین تعمیر در محل) در گفت وگو با ایسنا گفت: طی این دوره شاهد ایده های دغدغه مندی در راستای نیازمندی های استان بودیم.

محمد اعلم ملکی به عنوان یکی از داوران این رویداد اظهار کرد: از میان ۱۰ تیم در بخش های دانش اموزی و دانشجویی با هم به رقابت پرداختند و هر تیم در مدت ۵ دقیقه به ارائه ایده خود پرداخت، سپس در بازه ۳ دقیقه ای به پرسش های داوران پاسخ داد. 

وی همچنین در خصوص تفاوت استارت اپ ویکند با جشنواره های مشابه عنوان کرد: عمده تفاوت این رویداد در این است که به دنبال ایده های دارای قابلیت رشد سریع و فناورانه هستیم نه اختراع و اکتشاف محصول محور. و هدف اصلی رویداد نیز آموزش ورود به دنیای کسب کار است. 

اعلم ملکی تصریح کرد: همه تیمها با حضور در این فرایند سه روزه یاد می گیرند که چطور ایده خود را تجاری کنند و رقبایشان را بشناسند.

معرفی برترین های چهارمین استارت اپ ویکند بوشهر

روز اول رویداد کارآفرینی به ارائه ایده‌ها، رای گیری و تیم سازی و استقرار تیم‌ها، روز دوم به کار تیمی و برگزاری کارگاه بوم ناب، حداقل محصول قابل ارائه و خلق ارزش و اعتبارسنجی، و روز سوم نیز کار تیمی، کارگاه نحوه ارائه، ارائه اولیه تیم ها، و اختتامیه و ارائه نهایی تیم ها اختصاص داشت که در ادامه این رویداد با اعلام نتایج داوری برترین های بخش های دانشجویی و دانش‌آموزی معرفی و تقدیر شدند.

به گزارش ایسنا، در پایان رویداد کارآفرینی بوشهر در بخش دانش آموزی، تیم‌های "راکسل"، اپلیکیشن کارآفرینی هنرمندان؛ "فایل باکس (file box)"، نرم افزار قفل گزار فایلها و "مون تاک (moon talk)"، اپلیکیشن طراحی و دوخت لباس انتخاب شدند.

همچنین در بخش دانشجویی، ایده های "ژانر"، نرم افزار فیلم بین؛ "الو مامان"، خدمات غذایی؛ و "پوشهر"، پوشاک بوشهر به ترتیب عناوین اول تا سوم را کسب کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha