• سه‌شنبه / ۵ آذر ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 98090503212
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

معاون‌ استاندار:

سامانه سنجش نیازها و پتانسیل‌های بخش کشاورزی آذربایجان غربی ایجاد شود

سامانه سنجش نیازها و پتانسیل‌های بخش کشاورزی آذربایجان غربی ایجاد شود

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌ غربی گفت: ایجاد سامانه هوشمند تولید برای سنجش نیازهای استان و پتانسیلهای موجود در بخش کشاورزی ضروری است.

بهنام شهدی امروز سه شنبه در جلسه شورای راهبردی کشاورزی استان که با موضوع رسیدگی و رفع موانع و مشکلات تولید و صادرات محصولات کشاورزی و با حضور نمایندگان تشکل های بخش کشاورزی در استانداری برگزار شد، با اشاره به اهمیت ایجاد یک نظام نامه و سامانه هوشمند تولید برای سنجش نیازهای استان و پتانسیلهای موجود در بخش کشاورزی گفت: با ایجاد این سامانه هوشمند مدیران بخش کشاورزی می توانند، تولید و مصرف، صادرات، ظرفیت‌های تبدیلی و سایر اطلاعات کشاورزی را در آن رصد و مدیریت کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار با اشاره به اینکه به این طریق می‌توان یک تعادل بین تولید و مصرف تولیدات کشاورزی در استان ایجاد کرد، گفت: تولید مبتنی برقرارداد امروز در دنیا مطرح است و برای اتصال بنگاههای خرد استان به بازارهای جهانی نیازمند تولید مبتنی بر قرارداد هستیم.

شهدی زیر ساختهای الکترونیکی را جزو نیازهای استان در توسعه بخش کشاورزی بیان کرد و افزود: برای توسعه بخش کشاورزی آذربایجان غربی باید فن آوریهای نوین را به بخش تولید و کشاورزی وارد کرد و موفقیت بخش کشاورزی با این فن‌آوری‌ها تسریع خواهد شد.

وی با اشاره به چالشهای موجود دراین بخش ادامه داد: چالش‌های متعددی در این بخش در استان وجود دارد که یکی از چالشها روند جمع آوری سیب صنعتی است.

به گزارش ایسنا، معاون استاندار آذربایجان‌غربی اضافه کرد: بررسی روند پرداختها در بخش کشاورزی از جمله گندم و چغندرقند، صادرات و تجاری سازی و برند سازی از مشکلات استان است که نباید اجازه دهیم مشکلات و موانع موجود جایگاه استان را کمرنگ کنند.

شهدی با تاکید بر حضور فعالان بخش کشاورزی استان در بازارهای جهانی اضافه کرد: برای ورود به بازارهای جهانی نیازمند اجرای طرح های بزرگ مقیاس برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر هستیم.

وی ادامه داد: با مشارکت و کار تیمی و استفاده از نخبگان در تشکل‌ها و دانشگاه‌ها می‌توان در این بخش به اهداف عالی و متعالی تر و افزایش درآمد کشاورزان دست یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha